• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2022

10:08

JOKIĆ JE BESAN! "Osvetiće nam se, ubaciće 40 poena, 15 skokova i 15 asistencija"

tanjug/ap

NBA

JOKIĆ JE BESAN! "Osvetiće nam se, ubaciće 40 poena, 15 skokova i 15 asistencija"

Podeli vest

Dennver je poražen u prvom meču plej-ofa od Golden Stejta rezultatom 123:107, iako je Nikola Jokić bio najbolji pojedinac Nagetsa,

Srpski as je meč okončao sa 25 poena, 10 skokova i šest asistencija. Šutnuo je čak 25 puta, a ni za tri poena nije bio precizan, promašio je sva četiri pokušaja. Međutim, nije imaoa adekvatnu podršku saigrača i imao je mnogo težak zadatak protiv vrlo organizovane odbrane Voriorsa.

Ali, Drejmond Grin, je pred durgu utakmicu,  imao zanimljivo zapažanje o Nikoli Jokiću.  pred novi susret njihovih timova.

Grin veruje da Srbin sada njegovoj ekipi sprema osvetu! Nije mogao Jokić samo sa Vilom Bartonom da povede Denver ka pobedi na startu plej-ofa, a agresivna odbrana Golden Stejta je uspevala da mu oteža posao, mada je ubacio 25 poena.

Foto: tanjug/ap

Nikola Jokić je ljut zbog poraza

Ipak, odlični defanzivac Drejmond Grin kaže da će tek sada postati teško igrati protiv Jokića.

- Osećam kao da će sada pokušati da izađe na teren u sledećem meču i ubaci mi 40 poena sa 15 skokova i 15 asistencija. On je popi..eo i sutra će se vratiti da se osveti - rekao je košarkaš Golden Stejta.

Drugi meč  Golden Stejt - Denver na programu je u noći između ponedeljka i utorka.

- Hteli smo da budemo bolji, da probamo ukrademo prvu utakmicu i nismo uspeli pa se nadamo da će ovo biti duga serija. Pritisak nije na nama. Mi smo ovde autsajderi, ali svakako moramo da se da se borimo, da se "pobijemo" na terenu i ne smemo da odustanemo. Nismo danas odustali, samo ovo kažem kao frazu. Oni su bili bolji od nas, trebalo je da smo viši tim i da imamo više skokova, a oni su nas nadskočili. Imali su 20 i više poena iz naših izgubljenih lopti i pobedili nas u svakom aspektu igre - rekao je Nikola Jokić posle poraza.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija