• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2022

07:08

LUDNICAAAAA! Embid pogodio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi! Seltiksi imaju 2-0! (VIDEO)

USA Today

NBA

LUDNICAAAAA! Embid pogodio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi! Seltiksi imaju 2-0! (VIDEO)

Podeli vest

Džoel Embid predvodio je Filadelfiju do nobog trijumfa protiv Toronta 104:101

Filadelfija je slavila u Kanadi posle preokreta i produžetaka i povela je 3:0 u seriji i najverovatnije su Siksersi završili posao.

U trećoj četvrtini se razgoropadio Džoel Embid i ubacio čak 18 od 29 poena Siksersa. Dominirao je , radio šta je hteo, bio nepogrešiv u šutu za dva poena i istopio prednost domaćih na samo pola koša prednosti, iako je Toronto imao i 17 poena više.

Kamerunac je u produžecima definitivno slomio rivala. U poslednjem sekundu je iz okreta pogodio šut za tri poena i pobedu... Meč je završio sa 33 poena i 13 skokova, za dva poena je šutirao 9/12, a za tri 3/8. Harden i Meksi su mu pomogli sa po 19 poena. Kod Reptorsa je najbolji bio Anunobi sa 26 poena.


Bruklin i Boston odigrali su još jedan strašan meč. Pobednika u prvom meču je rešio koš Džejsona Tejtuma u poslednjem sekundu, a Boston je trijumfovao i u drugoj utakmici  114:107 i sprečio brejk Netsa pred selidbu serije u Bruklin.

Kevin Durent meč završio kao najefikasniji pojedinac meča sa 27 poena, ali uz očajan šut iz igre 4/17. Čak 18 poena je ubacio sa linije penala. Kajri Irving je šutirao 4/13 i ubacio samo 10 poena... Brus Braun je imao 23 poena.

U pobedničkom timu je najefikasniji bio Džejlen Braun sa 22 poena, dok je Tejtum na kraju došao do 19 uz šut 5/16. Bitnu rolu je odigrao Pejton Pričard ubacivši 10 jako bitnih poena.

Boston je sačuvao prednost domaćeg parketa i ide u Bruklin po brejk i prolaz. Kada povedu 2:0 u seriji na četiri dobijene, Seltiksi prolaze uvek. Dosadašnji skor im je 40 pobeda i jedan poraz.

 

Čikago izjednačio rezultat na 1:1 uz sjajnu partiju Demara Derozana koji je ubacio 41 poen i rešio meč - 114:110.

Bek Čikaga ubacio je 41 poen, odigrao je najbolju plej-of utakmicu u karijeri. Bulsi su na poluvremenu imali velikih plus 14, a sam Derozan je ubacio 17 poena. 

Derozan je ipak nastavi da puni koš rivala, a jednu od ključnih trojki je pogodio Nikola Vučević dva minuta pre kraja. Adetokumbo je meč završio sa 33 poena, 18 skokova i devet asistencija. Lopez ga je pratio sa 25 dok su Derozanu sjajnu pomoć pružili Vučević sa 24 i Levin sa 20 poena. Serija se sada seli u Čikago...

NBA REZULTATI

Boston - Bruklin 114:107 (2:0)
Toronto - Filadelfija 101:104 (0:3)
Milvoki - Čikago 110:114 (1:1)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija