• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2022

06:31

BOSTON I DALJE GAZI! Brejk Seltiksa za 3:0! Vratio se Dončić, Dalas poražen!

Tanjug/AP

NBA

BOSTON I DALJE GAZI! Brejk Seltiksa za 3:0! Vratio se Dončić, Dalas poražen!

Podeli vest

Košarkaši Bostona pobedili su Bruklin Neste 109:103, posle dve pobede na domaćem terenu napravili su brejk i Seltiksi sada vode 3:0 u seriji

Košarkaši Bostona nastavili su da gaze i na terenu rivala, pa ih sada samo jedna pobeda deli od naredne faze takmičenja - četvrtfinala.

Foto: Tanjug/AP

 

Znali su kako da zaustave Kevina Durenta i Kajrija Irvinga, koji us utakmicu završili sa po 16 poena. Sa druge strane, Džejson Tejtum je i pored skromnog procenta šuta za tri (4 od 13), duel završio uz čak 39 poena. Džejlen Braun je takođe bio raspoložen, a meč je završio sa 23 poena. 

Foto: Tanjug/AP

 

Prednost Bostona varirala od poseda prednosti do maksimalnih plus 15 koliko je bila razlika nekoliko minuta pre kraja. Netsi su se probudili u poslednjem minutu susreta, prišli na pet poena razlike. ALi, to je bilo sve. Nisu mogli do preokreta i pobede u trećoj utakmici. 

Naredni duel Bostona i Bruklina takođe če biti na terenu Bruklina, u noći između ponedeljka i utorka.

Košarkaši Dalasa poraženi su od Jute rezultatom 100:99 u četvrtoj utakmici plej-of serije. Rezultat u seriji sada je 2:2, posle drugog meča u Juti, a naredni se igra u Teksasu.

Dobra vest u porazu Dalasa jeste povratak na teren lidera i najboljeg igrača ekipe Luke Dončića. Dalas je u tesnom finišu došao je na "+4" na samo 39 sekundi pre kraja, ali tu je i stao, Juta je bolje odigrala do kraja i trijumfovala.

Dončič je utakmicu završio sa 30 poena (4/10 za tri), Brunson je nastavio u istom ritmu, bio ej drugi najefikasniji kod gostiju sa 23 poena, dok su po 11 ubacili Fini-Smit, Bulok i Pauel.

Kod Jute Džordan Klarkson je bio najbolji sa 25 poena, dva manje ubacio je Mičel, a meč viner Gober stao je na 17, uz 15 uhvaćenih lopti.

 

NBA LIGA, PLEJ-OF

Subota

Toronto - Filadelfija 110:102

Juta - Dalas 100:99

Nedelja

Bruklin - Boston 103:109

Minesota - Memfis 04.00

Čikago - Milvoki 19.00


Denver - Golden Stejt 21.30

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija