• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2022

08:27

JOKIĆ? MOŽETE SAMO DA SE POMOLITE! Srbin teroriše sve redom! Ni PRST U OKO ne pomaže!

AP/Photo

NBA

JOKIĆ? MOŽETE SAMO DA SE POMOLITE! Srbin teroriše sve redom! Ni PRST U OKO ne pomaže!

Podeli vest

Denver je još živ! Ekipa Majkla Melouna nije rekla svoju poslednju reč, Nagetsi su na krilima Nikole Jokića uspeli da savladaju Voriorse i smanje zaostatak u seriji – 126:121 (1:3 u seriji)

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker govorio je posle četvrtog meča sa Nagetsima o čuvanju centra te ekipe Nikole Jokića.

- Možemo samo da se pomolimo -  rekao je Ker i potom dodao:

- On je sjajan igrač. Zato je način na koji igramo važan. Doći će do svojih poena i skokova. Ne smemo da ga fauliramo i šaljemo na liniju za slobodna bacanja - rekao je Ker.

Molitva ovog puta nije pomogla, s obzirom na to da je Denver slavio (126:121), a Jokić je ubacio čak 37 poena, uz osam uhvaćenih lopti i šest asistencija. Na konferenciji za medije je govorio o odlučujućoj akciji Voriorsa koju je Jokić predvideo.

Foto: USA Today

Nikola Jokić vodio Denver do pobede

- Povukao bih tu akciju. Na satu je bilo 33 sekunde. Da smo dobili 2+1 izjednačili bismo i mogli da pobedimo. Dobra situacija za to, ali lob pas nije bio tu. Da mogu, drugačije bih odigrao. Oni su sjajno odigrali u odbrani i čestitam im na tome - zaključio je Ker.

 

 

Naredni susret dve ekipe je na programu u noći između srede i četvrtka od četiri časa ujutru po srednjeevropskom vremenu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija