• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

06:48

BOSTON POMETLAO BRUKLIN, Dončić držao čas košarke i razmontirao Jutu! (VIDEO)

USA Today

NBA

BOSTON POMETLAO BRUKLIN, Dončić držao čas košarke i razmontirao Jutu! (VIDEO)

Podeli vest

Dobili smo prvu "metlu" u plej-ofu NBA lige, Boston Seltiksi su i u čet6vrtom meču pobedili Bruklin Netse 116:112 i domogli se naredne runde takmičenja

Niko u ekipi Bruklina nije bio na nivou tokom plej-of serije. Boston je opet bio na prepoznatljivom nivou, Tejtum je ubacio 29 poena, a  Džejlen Braun ga je pratio sa 22.

U ekipi Netsa pored Durenta, koji je utakmicu završio sa 39 poena, istakao se Set Kari sa 23 poena, dok je Irving dodao 20.

Bostona nastavlja pohod ka titulu. Naredni protivnik je bolji iz serije Milvoki - Čikago. Baksi trenutno vode 3:1.

 

 

 

Meveriksi su poveli 3:2 protiv Džezera. Luka Dončić je vodio Dalas do trijumfa u petom meču 102:77. Jedan korak ih deli od od plasmana  u polufinale Zapada.

Dončić je održao čas košarka, meč je završio sa sa 33 poena, 13 skokova i pet asistencija, pratio ga je Brunson sa 24 poena. Boban Marjanović je ušao u igru, ali je na parketu proveo svega 75 sekundi. Za to vreme je zabeležio jedan skok.

Kod Jute, Džordan Klarskon je bio najefikasniji sa 20 poena. Rudi Gober je imao dabl-dabl učinak sa 17 poena i 11 skokova.

 

Toronto je smanjio protiv Filadelfije na 3:2, poštp je u petom meču trijumfovao rezultatom 103:88. 

Džoel Embid odigrao je najgori meč do sada. Ubacio je 20 poena uz 11 skokova. Džejms Harden nije blistao meč je okončao sa samo 15 poena. Najefikasniji u trijumfu je bio Paskal Siakam sa 23 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Serija se sada ponovo seli u Toronto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija