• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2022

06:51

BOSTON SRUŠIO MAJAMI i zakazao veliki spektakl sa Voriorsima! (VIDEO)

AP/Photo

NBA

BOSTON SRUŠIO MAJAMI i zakazao veliki spektakl sa Voriorsima! (VIDEO)

Podeli vest

Majstorica je pripala Bostonu, koji je savladao Majami Hit sa 100:96 za 4-3 u velikom finalu Istoka


Boston iskoristio drugu meč loptu i zakazao dvoboj za šampionski prsten sa Golden Stejtom. 

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Džejson Tejtum sa 26 poena, uz četiri trojke, 10 skokova i šest asistencija. Džejlen Braun i Markus Smart su ubacili po 24 poena. Jedini sa dvocifrenim košgeterskim učinkom bio je još Grent Vilijams sa 11.

Foto: AP/Photo

 

Džimi Batler je na drugoj strani odigrao svih 48 minuta bez izmene, ubacio je 35 poena uz devet skokova, Adebajo ga je ispratio sa 25 poena, 11 skokova i četiri asistencije, ali ni to nije bilo dovoljno. 

Foto: AP/Photo

 

Sledi nekoliko dana pauze, a do 3. juna, u petak u 3.00 po našem vremenu startuje serija u Kaliforniji!

Seltiksi su iskoristili drugu meč loptu na Floridi i plasirali se u veliko finale NBA lige gde ih čeka Golden Stejt, pobednik Zapada. Boriće se Seltiksi za šampionski prsten posle 14 godina. Tim iz Masačusetsa napada 18. titulu najboljeg tima u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Foto: AP/Photo

Tužni u Majamiju

Džimi Batler je oept briljirao, odigrao je iskusni bek odličan meč, ali to nije bio dovoljno za slavlje i pobedu u finalnoj seriji. Boston je vido od starta, početkom druge četvrtine imao 17  poena više od rivala. Ali, uspeo je Hit nekako da istopi minus pa je na startu treće deonice bilo samo -4 – 51:55. Međutim, gisti su zaustavili nalet rivala, u finišu su opet dozvolili Majamiju da se ponada da može do preorketa.  Majami je na 16 sekundi pre kraja mogao do preorketa, ali nisu Seltiksi ispustili prednost i plasman u veliko finale.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31