• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

06:59

BOSTON UNIŠTIO VORIORSE! Seltiksi napravili neverovatan preokret! (VIDEO)

USA Today

NBA

BOSTON UNIŠTIO VORIORSE! Seltiksi napravili neverovatan preokret! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Boston Seltiksa pobedili su Golden Stejt Voriorse rezultatom 120:108 na startu finalne serije

Boston Seltiksi su poveli sa 1:0 u finalnoj seriji i oduzeli Golden Stejtu prednost domaćeg terena. Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Al Horfrod sa 26 poena, imao je i 6 skokova, tri asistencije.

Foto: USA Today

 

Braun je ubacio 25 poena uz sedam skokova i pet asistencija. Pejton Pričard je imao 21 poen, Markus Smart 18, a Džejson Tejtum je meč završio sa 12 poena i 13 asistencija, ali je očajno šutirao – 3/17 iz igre.

U ekipi Golden Stejta sjajan je bio Stef Kari sa 34 poena, pet skokova i pet asistencija. Endru Vigins je ubacio 20, a Klej Tompson 15 poena. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica odigrao je poslednji minut ove utakmice i za to vreme je pogodio jednu trojku, što mu je ujedno bio i jedini šut na meči.

Foto: USA Today

 

Seltiksi su napravili neverovatan preokret u poslednjoj četvrtini. Kari i društvo su kontrolisali dešavanja na terenu tokom većeg dela meča, ali je Boston u poslednjoj deonici koju je dobio 40:16 prelomio meč i upisao pobedu.

Boston je u poslednju četvrtinu ušao sa 92:80, a onda je viđen neverovatan preokret. Seltiksi su napravili prvo seriju 9:0, a kada su uhvatili priključak usledio je šok za Voriorse. Golden Stejt nije imao  odgovor za nalet Seltiksa koji su došli do pobede i "brejka" na gostujućem terenu.

Druga utakmica biće odigrana u noći između nedelje i ponedeljka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija