• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

07:57

DENVER NA NOGAMA! Stigao je čovek koji Jokiću pravi tim za titulu!

AP/Photo

NBA

DENVER NA NOGAMA! Stigao je čovek koji Jokiću pravi tim za titulu!

Podeli vest

Denver je na nogama, Nagetsi su doveli Kalvina Buta na mesto predsednika košarkaških operacija umesto Tima Konelija, pa prave tim koji će Nikola Jokić predvoditi do titule

Kalvin But je po doalsku na funkciju razgovorao sa prvom zvezdom tima, a tamošnji mediji mu ne daju mira, odmah su ga pitali o pravljenu tima koji će biti kadar da se bori za titulu. 

- Kada pričamo o Nikoli, onda govorimo o najboljem igraču NBA lige, nalazi se u najboljim godinama. Želimo to da iskoristimo. Ne osećam nikakav pritisak, uzbuđen sam zbog šanse koju sam dobio i želim da pomognem Jokiću na isti način na koji je on pomogao našoj franšizi - kazao je But, koji je pričao sa Nikolom Jokićem i Džamalom Marejom, koji se oporavlja od povrede.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić vodi Denver do titule

- Nikola i Džamal su opušteni momci. Bili su iznenađeni kada je Tim otišao, ali su shvatili da je dobio sjajnu priliku i da je morao da je prihvati.  Rekao bih da su obojica zadovoljni sa mnom i vizijom koju imam za tim. Uzbuđen sam, spremam se za ovo još od kada sam počeo da se bavim ovakvim poslovima u Nju Orleansu 2013. godine. Sjajna prilika mi se ukazala, imamo sjajan sastav, odličnog trenera, jedva čekam da krenem. Spreman sam za izazov i očekivanja.

Za oko dve nedelje je NBA draft i Denver ima pravo 21. pika, ali se ne isključuje mogućnost trejdova. Već su na treninzima bili Dejvid Rodi (Kolorado) i Vendel Mur (Djuk), a profil igrača je jasan - traže dobre defanzivce.

- Potrebni su nam momci koji znaju da igraju i koji su dobri u odbrani. Nikola i Džamal odlično sarađuju sa takvim igračima. Biće zanimljivo doneti konačnu odluku o tome i onda videti kako će se stvari razvijati - zaključio je Kalvin But.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija