• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

14:09

NAGETSI ŽELE JOŠ JEDNOG SRBINA! Jokić dobija društvo u Denveru!

ap photo

NBA

NAGETSI ŽELE JOŠ JEDNOG SRBINA! Jokić dobija društvo u Denveru!

Podeli vest

Mladi srpski centar Nikola Jović na meti je Denver Nagetsa

Uboli su čelnici Denver Nagetsa kada su odlučili da biraju Nikolu Jokića na draftu, a sada se ekipa iz Kolorada sprema za napad na još jednog srpskog košarkaša. Američki mediji prenose da će centar Mege Nikola Jović odraditi trening sa Nagetsima i imati šansu da se dokaže treneru Majku Malounu. 

Jović će trenirati sa Denverom pred NBA draft, koji je na programu 23. juna. Šuška se da bi centar Mege mogao da bude izabran u prvoj rundi, oko 20. mesta koje imaju San Antonio Sparsi. Ipak, već sledeći na potezu bi bili Nagetsi koji planiraju da pojačau srpske veze ispod reketa. 

Pored krilnog centra Mege, 10. juna će u ekipi za koju igra Nikola Jokić trenirati i Terel Braun (San Dijego, centar), Džej Di Dejvison (Alabama, bek), Kristijan Koloko (Arizona, centar), Tomi Kuse (Sent Meri, bek), Fabijan Vajt junior (Hjuston, krilo).

Foto: Starsportphoto

Nikola Jović je ove sezone nastupao za Megu u ABA ligi, prosečno je beležio 11,7 poena, 4,4 skoka i 3,4 asistencije po meču za oko 27 minuta na parketu. 

Podsećamo, Denver je 2014. godine birao Nikolu Jokića kao 41. pika što im se ispostavila kao najbolja odluka u istoriji franšize. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
realnost

pre 1 godinu

To bi bila propast za Denver, jer onaj ko je pratio Megu ove sezone video je da je on odigrao maksimalno jednu dve utakmicu da kažemo dobro, sve ostalo je bilo katastrofa. Ja mislim da ga čak ni Pešić neće pozvati u reprezentaciju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija