• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

23:55

AMERIČKI VODTELJ OPLEO PO JOKIĆU! Nisam njegov fan, ne sviđa mi se kako se ponaša, a umalo je UBIO IGRAČA! (VIDEO)

Starsportphoto©

NBA

AMERIČKI VODTELJ OPLEO PO JOKIĆU! Nisam njegov fan, ne sviđa mi se kako se ponaša, a umalo je UBIO IGRAČA! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati američki voditelj, Rič Ajzen ima emisiju kojžu na Jutjubu prati skoro pola miliona ljudi, a pre nekoliko dana u goste mu je došao Ben Lajons, poznati američki voditelj i nekadašnji komentator na ESPN-u, koji nije imao baš lepe reči za srpskog asa Nikolu Jokića!

Ben Lajons, i te kako voli Karmela Entonija, a pričao je o tome kako bi bilo lepo da se Melo vrati u Denver i da odigra poslednju sezonu u franšizi u kojoj je sve!

- Ako bi Melo mogao da bude taj koji bi pomogao Jokiću, to bi bilo sjajno. Kada bi Melo osvojio titulu, u Denveru… bilo bi baš dobro - rekao je Lajons.

Ajzen je  "pecnuo" Lajonsa rekavši mu: "Ti i nisi nešto Jokićev navijač".

Foto: ap photo

 

- Nisam baš fan Jokića. Ne volim njegovo ponašanje, umalo je ‘ubio‘ Markifa Morisa, nije mi se svidelo što je, kao MVP, isključen sa odlučujuće utakmice u plej-ofu u trećoj četvrtini. Kakvo je to ponašanje? Apsurdno! Da, sjajan je kao košarkaš, ali ovo je moj košarkaški problem sa njim – prijatelji su me pre napadali za Karmela (Entonija), kako mu je unikatni poenter i da ne može da uradi ništa osim toga - nastavio je Lajons:

- Jokić sličan. Toliko je poseban i unikatan da morate da zasnivate napad na njemu, baš kao i na Melu, i može da vas dovede do nekog nivoa, kao što je i Melo mogao. Međutim, Melo nije imao taj viši nivo veličine u igri, i ja sam prvi koji to kažem, a ista stvar je i sa Jokićem! Ne možete da imate (glavnog igrača) koji je slabost u odbrani i koji u najvažnijoj utakmici bude izbačen iz igre. To je smešno- rekao je Lajons.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija