• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2022

13:48

POTRESI U NBA! Čuveni trener u centru SE*S SKANDALA! Ameri ga stavili na STUB SRAMA!

NBA

POTRESI U NBA! Čuveni trener u centru SE*S SKANDALA! Ameri ga stavili na STUB SRAMA!

Podeli vest

Trener Filadelfije Seventisiksers Dok Rivers našao se na udaru, zbog lajkovanja

Fanovi koji prate Doka Riversa na društvenim mrežama otkrili su da trener Filadelfije Seventisiksers na Tviteru "lajkuje" neprimeren sadržaj.

Na snimcima koji su se pojavili i već zaokupili pažnju košarkaške javnosti vidi se da su Doku Riversu omiljeni tvitovi oni na kojima je "sadržaj za odrasle".

Pojedini navijači Filadelfije uveliko se šegače na račun iskusnog stručnjaka, dok su drugi samo delili materijal koji je svima dostupan. Kada se ode na Riversov profil, među njegovim lajkovima lako mogu da se nađu snimci se*sa. 

Ovaj skandal postao je vest dana u košarkaškim krugovima, što je bio razlog da se oglasi i Filadelfija. Franšiza tvrdi da je u pitanju hakerski napad na njihovog trenera! 

- Rečeno mi je da je tviter nalog Doka Riversa hakovan, ali da je Filadelfija uspela da ga povrati. Lajkovi su uklonjeni i nalog se vraća u operativno stanje - rekao je NBA novinar Džon Klark. 

Foto: USA Today

Dok Rivers se našao na stubu srama

Ispod njegove objave javili su NBA navijači koji su razvili diskusiju o tome da li se hakovanje stvarno desilo ili je samo Dok Rivers bio nepažljiv kada je označio da mu se sviđa por*ografski sadržaj. Jedan od navijača istakao je da bi neko trebalo da objasni Doku Riversu kako svi mogu da vide koji tvitovi se njemu sviđaju. 

Siksersi nisu uspeli da ubede navijače da se ovo dogodilo zbog napada na Dokov profil, a Filadelfiji sigurno nije trebalo da ima ovakav vid pažnje u medijima pred sezonu, u kojoj se nadaju da će ih Džoel Embid i Džejms Harden voditi do šampionskog prstena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija