• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2022

06:40

SJAJNO IZDANJE SRBINA! Jović na korak od DABL-DABLA! Fenomenalna partija u pobedi Majamija! (VIDEO)

Printscreen You Tube

NBA

SJAJNO IZDANJE SRBINA! Jović na korak od DABL-DABLA! Fenomenalna partija u pobedi Majamija! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Majami Hita savladali su Memfis Grizlise rezultatom 111:108, u okviru priprema za novu NBA sezonu, a Nikola Jović je imao sjajnu rolu

Pre tri dana bivši igrač Mege je debitovao u dresu Majamija, porazom Hita od Minesote, dok je prethodne noći njegov tim pobedio Memfis.

Srpski košarkaš je istakao kandidaturu za mesto u timu kod trenera Erika Spolstre, kada bude krenula nova NBA sezona.

U poslednjem pripremnom meču Jović je postigao 13 poena, dodavši na to osam uhvaćenih lopti, po tri asistencije i blokade, uz jednu ukradenu loptu za 23 minuta na parketu.

U prethodnom duelu sa Vukovima iz Mineapolisa, podsetimo, Jović je proveo šest minuta na parketu.

Trenera Spolstru naročito raduje podatak da je Jović raznovrstan u igri. Talentovano srpsko krilo je imao procenat šuta za tri 3/9, izveo je nekoliko zakucavanja, kao i atraktivnih asistencija.

Ima, istina, još dosta da se radi sa Nikolom, zna to i Erik Spolstra, međutim, ukoliko ovako bude nastavio i u narednim mečevima, smeši mu se blistava karijera u najjačoj ligi na svetu.

Nikolu Jovića do starta NBA sezone čekaju još dva iskušenja. Srbin bi trebalo da dobije još dve šanse za dokazivanje treneru Majamija, pošto Hitsi igraju za tri dana protiv Hjuston Roketsa (11. oktobar, 01:30), dok se 13. oktobra sastaju sa Nju Orleansom (01:30).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17