• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2022

09:02

POKUŠEVSKI OČARAO AMERIKANCE! Magija Srbina, ovim potezom je rezervisao mesto u startnoj petorci! (VIDEO)

USA Today

NBA

POKUŠEVSKI OČARAO AMERIKANCE! Magija Srbina, ovim potezom je rezervisao mesto u startnoj petorci! (VIDEO)

Podeli vest

Srbin je opet oduševio Amerikance! Ne, nije Nikola Jokić, MVP ne na prinudnom odmoru zbog povrede, ali briljira Aleksej Pokuševski pred početak sezone

Aleksej Pokuševski  je jedini od srpskih košarkaša bio na parketu u noći između utorka i srede, a njegova Oklahoma ubedljivo je savladala Detroita sa 115:99.

Srpski košarkaš je za 26 mintta na parketu postigao 11 poena uz sedam skokova i četiri asistencije, dok je iz igre šutirao 4 od 7. Pokuševski je bio u ulozi  plejmejkera u nekoliko navrata, delio je asistencije i razigravao saigrače, igrao je i odbranu, hvatao lopte pod košem... Izluđivao je protivnike. Imao je i jednu sjajnu akciju koja je sve oduševila, a njegov klub smatra da je to bila magija u evropskom stilu.

Pogledajte!

 

 

 

 

- Pokuševski je svuda na terenu. Igra odbranu, postavlja blokove, skuplja skokove. Izuzetno je aktivan. Čini se da je rezervisao mesto u startnoj petorci - jasna je analitičar FanNation-a Dereka Parkera.

 

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Lu Dort, Gidi i Vilijams sa po 16 poena, Darijus Bejzli je dodao 15 (8sk), dok je Osman Đeng imao sjajno veče - 2/3 za dva i 3/3 za tri, 13 poena. U Detroitu se izdvojio Sadik Bej sa 19 poena, po 11 su dodali Džejden Ajvi i Kori Džozef

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija