• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

07:45

SRBIN IZLUĐIVAO LEJKERSE! Pogledajte šou koji je Jokić priredio navijačima! (VIDEO)

USA Today

NBA

SRBIN IZLUĐIVAO LEJKERSE! Pogledajte šou koji je Jokić priredio navijačima! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je briljirao protiv Los Anđeles Lejkersa i predvodio Denver do trijumfa 110:99

Lebron Džejms i društvo nisu imali rešenje za raspoloženog Jokića, pa smo i ovog puta videli nekoliko atraktivnih poteza srpskog asa, koji se vratio u MVP mod.  Odigrao je Nikola pre dve noći protiv Portlanda jednu od najslabijih partija u poslednje vreme, ali je ekspredno usledio brutalan odgovor.

 

Nikola je tako prilikom jednog napada krenuo licem u lice protiv Dejvisa, fintom napravio dovoljno mesta da bi se pomerio korak nazad i onda rutinski pogodio za oduševljenje navijača u Koloradu.

 

 

Center Nagetsa meč je završio sa 31 poenom (12/17 za dva i 7/7 sa slobodnih bacanja uz 0/4 za tri), 13 skokova, devet asistencija i četiri ukradene lopte. Jedna asistencija mu je nedostajala da upiše treći tripl-dabl od starta sezone.

 

 

Kralj Džejms je meč završio sa 19 poena, sedam uhvaćenih lopti i devet dodavanja, dok je Entoni Dejvis imao 22 poena, 14 skokova i pet asistencija.

Foto: ap photo

 

Pored Jokića u ekipi Denvera raspoložen je bio Brus Braun sa 18 poena, pet skokova i četiri asistencije, Kentavius Koldvel Poup je dodao 13 poena, koliko i Džamal Marej.Kralj Džejms je meč zavrpio sa 19 poena, sedam uhvaćenih lopti i devet dodavanja, dok je Entoni Dejvis imao 22 poena, 14 skokova i pet asistencija.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija