• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2022

09:44

OTKRIVENO ZAŠTO SRBIN NIJE IGRAO! Trener Majamija progovorio o Nikoli Joviću!

USA Today

NBA

OTKRIVENO ZAŠTO SRBIN NIJE IGRAO! Trener Majamija progovorio o Nikoli Joviću!

Podeli vest

Mladi srpski košarkaški as Nikola Jović nije zaigrao za svoj Majami protiv Indijane, a mnogi su se zapitali šta je razlog tome. Sada je otkriveno šta je razlog izostanka Srbina u kojeg klub polaže velike nade

Nikola Jović nije se našao u sastavu za meč Majmija protiv Indijane, a ovu situaciju je objasnio trener Erik Spolstra rekavši da je Nikola povređen.

- Jović nije ni doputovao u Indijanu pošto je povredio nos tokom treninga i igre "1 na 1" -rekao je strateg Majamija!

Foto: Tanjug/AP

 

Inače duel sa saigračem desio se u četvrtak. Nisu hteli da rizikuju među Hitima kako se povreda ne bi iskomplikovala, pa su ga ipak ostavili da odmara na Floridi.

Majami je u tesnoj završnici poražen od Pejsersa sa 101:99.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija