• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

08:50

JOKIĆ NIKAD ISKRENIJE O NAVIJAČIMA: Uz mene su i kada ne odigram dobro!

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ NIKAD ISKRENIJE O NAVIJAČIMA: Uz mene su i kada ne odigram dobro!

Podeli vest

Navijači Denvera obožavaju Nikolu Jokića, što nečudi, Srbin je prva zvezda tima, drvostruki MVP NBA lige

Srpski centar je za RTS otvoreno pričao i fanovima u Americi, čiju podršku ima bez obzira na to da li odigra dobro ili ne.

- U Denveru me ljudi baš poštuju i podržavaju tako da je lep osećaj biti i igrati ovde. Ovo mi je sedma ili osma godina, ni sam ne znam više. I kad sam igrao dobro i kad nisam bio baš najbolji uvek su me podržavali -  rekao je Jokić, a kaže da iako je  dugo van Srbije, osetio je i ljubav navijača iz  domovine.

- Kad sam igrao za Srbiju, navijači su stvarno pokazali veliku ljubav prema meni i hvala im mnogo na tome. 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Jokić retko sreće ljude na ulici jer se preselio na periferiju Denvera.

- Više volim domaću kuhinju pa zato ne idem ni po restoranima, a prijatelji obično dolaze kod mene kući pa nema potrebe da odlazim u centar grada.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija