• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2023

01:34

MAESTRALNI NIKOLA JOKIĆ STARTER NA OL STARU! Poznate prve petorke Zapada i Istoka!

tanjug/ap

NBA

MAESTRALNI NIKOLA JOKIĆ STARTER NA OL STARU! Poznate prve petorke Zapada i Istoka!

Podeli vest

Srpski centar i as Denvera Nikola Jokić peti put u karijeri je učesnik Ol star meča

Nikola Jokić će treći put u nizu biti starter u timu Zapada na predstojećem Ol star vikendu NBA lige. Stao je srpski centar na ovaj način uz rame Aleksu Inglišu i Dejvidu Tompsonu, jedinim igračima Denver Nagetsa koji su uzastopno bili starteri na Ol star utakmicama.

Jokić u moćnoj petorci

Dvostruki uzastopni MVP lige, ove sezone prosečno beleži 25,1 poen, 11 skokova i 9.9 asistencijaSrpski as je u odabranom društvu na Ol star meču, koji će biti odigran 19. februara u Solt Lejk Sitiju.

Kapiten njegovog tima biće Lebron Džejms iz Los Anđeles Lejkersa, koji je dobio najviše glasova, a ovo će mu biti 19. učešće na Ol star utakmici. Starteri na Zapadu će biti još Luka Dončić (Dalas), Stef Kari (Golden Stejt) i Zajon Vilijamson (Nju Orleans).

 

 

 

Nije na odmet podsetiti da Jokić i ove sezone briljira u NBA ligi, obara rekorde, a trenutno je lider sa 15 tripl-dablova ove sezone, 91 ima u karijeri, od aktivnih igrača više ih imaju samo Rasel Vestbruk i Lebron Džejms.

Foto: USA Today

Nikola Jokić na Ol startu

 

Istok će sa kapitenskom trakom predvoditi Janis Adetokumbo iz Milvokija, a u startnoj postavi su još Džejson Tejtum (Boston), Kevin Durent (Bruklin), Kajri Irving (Bruklin) i Donovan Mičel (Minesota).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija