• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2023

07:46

GRIK FRIK PRAVIO ŠOU! Janisovih 50 poena UNITŠTILI Pelikanse! (VIDEO)

Tanjug

NBA

GRIK FRIK PRAVIO ŠOU! Janisovih 50 poena UNITŠTILI Pelikanse! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Milvokija pobedili su Nju Orleans rezultatom 135:110, a meč je obeležio najbolji igrač Baksa Janis Adetokumbo

Grik Frik (Grčka zver) je u koš Pelikansa ubacio 50 poena i bio najbolji akter meča, koji je šampion iz 2021. godine dobio prilično lako.

Posao je domaćinu bio olakšan, pošto Nju Orleans u ovom meču nije mogao da računa na prvu zvezdu Zajona Vilijamsona, kao ni još jednog povređenog igrača Si Džej Mekaluma.

Milvoki je u ranoj fazi duela došao do ubedljive prednosti, koju je čuvao do kraja susreta i na kraju zasluženo slavio.

Na blistav učinak od 50 koševa, Janis Adetokunbo je dodao 16 skokova i četiri asistencije za samo 30 minuta na terenu. Imao je Grk fenomenalan procenat šuta od 76,9 (20/26), a postigao je čak tri trojke iz četiri pokušaja, iako mu to nije jača strana u karijeri.

Baksi su ovim trijumfom stigli do četvrte uzastopne pobede i zadržali priključak za vodećim ekipama na Istoku, Bostonom i Filadelfijom, pa će uz Seltikse i Seventisikserse predstavljati glavne kandidate za osvajanje šampionskog prstena na Istoku.

Nedelja

Šarlot – Majami 122:111

/Rozije 31 – Batler 28/

Ponedeljak

Memfis – Indijana 112:100

/Džekson 28 – Mauturin 27/

Klivlend – Los Anđeles Klipers 122:99

/Osman 29 – Boston 24/

Milvoki - Nju Orleans 135:110

/Atetokunbo 50 – Alvarado 18/

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija