• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.02.2023

00:15

SCENA KAKVA SE RETKO VIĐA U NBA! Odložen meč zbog IZNENADNOG PROBLEMA!

USA TODAY/ Trevor Ruszkowsk

NBA

SCENA KAKVA SE RETKO VIĐA U NBA! Odložen meč zbog IZNENADNOG PROBLEMA!

Podeli vest

Utakmica košarkaša Detroita i Vašingtona odložena je danas zbog problema sa putovanjima usled ledene oluje, saopšteno je iz NBA lige

Utakmica je trebalo da se igra noćas u Detroitu, ali Pistonsi zbog loših vremenskih uslova nisu mogli da se vrate kući posle utakmice protiv Dalasa.

U saopštenju lige navodi se da će novi termin odigravanja utakmice biti naknadno određen.

Detroit je trenutno poslednji na "Istoku" sa skorom od 13 pobeda i 39 poraza, dok su Vizardsi na 9. mestu sa bilansom 24-26.

Pistonsi naredni meč igraju 4. februara kod kuće protiv Šarlota, dok Vašington iste večeri dočekuju Portland Trejl Blejzerse.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija