• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2023

07:34

"EKSPLOZIJA" U AMERICI! Kevin Durent u Finiksu!

Tanjug/AP

NBA

"EKSPLOZIJA" U AMERICI! Kevin Durent u Finiksu!

Podeli vest

Kevin Durent novi je košarkaš Finiks Sansa, objavili su američki mediji.

Finiks će uz Durenta dobiti i Ti Džej Vorena. S druge strane,  Bruklin Netsi su dobili Mikela Bridžisa, Kemerona Džonsona, Džae Kraudera i četiri pika prve runde, preneli su Adrijan Vojnarovski i Šems Čaranija.

Foto: USA Today

Kevin Durent ide u Finiks

Bruklin je tako dobio pikove na četiri drafta 2023, 2025, 2027. i 2029.

S druge strabe, Durent će sada sa Krisom Polom, Devinom Bukerom i Diandreom Ejtonom pokušati da osvoji prsten, nema sumnje da će Finiks biti u konkurenciji za titulu.

Durent je stigao u Bruklin 2019. godine iz Golden Stejta, ali je prvu sezonu preskočio zbog teške povrede. Potom je u narednoj odigrao 35, pa 55 utakmica, mada ove godine nije bio na prepoznatljivom nivou. Durent je u Oklahomi bio od 2007. do 2016. godine, a kada nije uspeo da osvoji titulu sa njima, sa Voriorsima je postao dvostruki NBA šampion.

Trenutno Sansi zauzimaju peto mesto na Zapadu sa skorom 30-26, dok prvo mesto drži Denver (38-17).

 

Standings provided by Sofascore

 

Foto: USA TODAY/ Gary A. Vasquez

Rasel Vestbruk ide u Jutu

Takođe, samo nekoliko sati ranije Los Anđeles Lejkersi, Minesota i Juta dogovorili su razmenu igrača. Vestbruk je sa pikom prve runde (2027) završio u Solt Lejk Sitiju, dok u LA stiže DiAnđelo Rasel.

Timbervulvsi će dobiti bekove Majka Konlija i Nikila Aleksandera-Vokera i pika druge runde. U Los Anđeles se sele i Malik Bizli i Džered Vanderbilt iz Jute, u koju stižu Huan Toskano Anderson i Dejmijan Džons iz redova Lejkersa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija