• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2023

07:20

DURENT BRILJIRAO NA DEBIJU ZA SANSE, Bogdanović rešetao, ali džabe! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

DURENT BRILJIRAO NA DEBIJU ZA SANSE, Bogdanović rešetao, ali džabe! (VIDEO)

Podeli vest

Kevin Durent debitovao je za Finiks, koji je u noći između srede i četvrtka pobedio Šarlot rezultatom 105:91.

Durent je trejdovan iz Bruklina, a skoro dva meseca je bio van terena zbog povrede kolene. Oduševio je an debiju navijače Sansa, ubacio je 23 poena uz odličan šut iz igre 10/15

Devin Buker je bio najefikasniji igrač Finiksa sa 37 poena, a pored njega i Durenta Deandre Ajton je sa 16 poena i 16 skokova jedini još bio dvocifren.

Foto: Tanjug/AP

 

S druge strane, Ubre je ubacio 26 poena za Šarlot koji je oslabljen neigranjem Lamela Bola do kraja sezone. Rozije je imao 20, Hejvord je dodao 14, a dabl-dabl učinak od 11 poena i 10 skokova imao je Mark Vilijams.


Hrvat Bojan Bogdanović bio je sjajno raspoložen, ali je njegov Detroit poražen od Čikaga rezultatom 117:115. Bogdanović je ubacio 34 poena, odnosno osam trojki iz 12 pokušaja, a dodao je i šest skokova. Dialo ga je pratio sa 19, a Ajvi je ubacio jedan manje (18).

U redovima Čikaga, Nikola Vučević je imao skroman učinak od 12 poena i devet skokova. Blistao je Zak Lavin koji je Pistonsima isporučio 41 poen. Demar Derozan je bio odmah iza sa 21 poenom i po sedam skokova i asistencija.

NBA LIGA

Četvrtak 


Šarlot - Finkis 91:105

Detroit - Čikago 115:117

Boston - Klivlend 117:113

Majami - Filadelfija 96:119

Njujork - Bruklin 142:118

Hjuston - Memfis 99:113

Milvoki - Orlando 139:117

Oklahoma - LA Lejkers 117:123

Portland - Nju Orleans 110:121

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija