• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2023

07:37

JANIS BRUTALNO ISPROZIVAO JOKIĆA ZBOG KILOGRAMA! Džokeru, kako ćeš takav u finale?

NBA

JANIS BRUTALNO ISPROZIVAO JOKIĆA ZBOG KILOGRAMA! Džokeru, kako ćeš takav u finale?

Podeli vest

Janis Adetokumbo, najbolji igrač Milvoki Baksa, pecnuo je Nikolu Jokića, asa Denver Nagetsa i reprezentativca Srbije.

Janis Adetokumbo  gostovao je u jednoj američkoj televizijskoj emisiji, pa je imao zadatak da isproziva kolege iz lige. Nije samo jedan od najboljih košarkaša na svetu, nego ima i  sjajan smisao za humor.

Grk je "pecnuo" Nikolu Jokića na račun njegovog fizičkog izgleda, odnosno kilograma koji mu uopšte ne smetaju da dominira NBA ligom. Ovog puta nije bilo reči o bureku i gaziranim pićima, Janis je pomenuo samo čuveni američki lanac brze hrane.

- Džokeru, kako ćeš se plasirati u finale NBA kada izgledaš kao da jedva možeš da prođeš kroz Burger King -  rekao je Janis, a odmah zatim dodao:

- Jokiću, volim tvoju igru - dodao je Grk i iskupio se Srbinu.

Foto: Tanjug

Janis Adetokumbo

Janisa je potom prozvao Kevina Durenta i Lebrona Džejmsa.

- Nastavljaš da dolaziš u super-timove da osvojiš NBA titulu. Šta kažeš na to da izađemo jednom zajedno da te naučim kako da brineš o svom timu. KD, ti si jedan od najboljih poentera ikada. Poštujem tvoju igru, već 15 godina si uzor mnogima i bio si moj omiljeni igrač dok sam odrastao.

Adetokumbo se protiv obratio "Kralju". 

- Lebrone, volim tvoju igru čoveče. Ti si kralj s razlogom, GOAT, oborio si rekord po poenima, nastavi da radiš šta radiš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija