• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2023

06:29

NEVIĐENA DRAMA I MAESTRO JOKIĆ! Srbin izrežirao veliki preokret, jedna asistencija mu falila za tripl-dabl! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

NEVIĐENA DRAMA I MAESTRO JOKIĆ! Srbin izrežirao veliki preokret, jedna asistencija mu falila za tripl-dabl! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nikoli Jokiću jedna asistencija je nedostajala za novi tripl-dabl učinak, ali je režirao veliki preokret, pa je Denver slavio protiv Toronta 118:113.

Srpski centar je završio meč sa 17 poena, 13 skokova i devet asistencija. Vodio je Nagetse do 46. trijumfa, četvrtog vezanog, za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji. Mada mu je nedostajala jedna asistencija, naš as nije kopirao Janisa Adetokumba, koji je zbog statistike pokušao sve da pravari. Zvezda Milvokija je u poslednjim sekundama meča protiv Vašingtona namerno pogodio tablu i uhvatio skok, kako bi stigao do tripl-dabl. Ali, NBA liga mu je poništila trip-dabl i očitala lekciju.

 

Jokić dominira

Šuterski je raspoložen bio Džamal Marej sa 24 poena uz pet asistencija, Porter je imao 20 poena i pet skokova, Gordon 19 poena, šest skokova i pet asistencija.

Foto: Tanjug/AP

 

VanVlit je predvodio Reptorse sa 21 poenom uz 14 asistencija, Sijakam je imao 19, a Peltl 18 poena i devet skokova. 

 

Denver je od početka meča bio u konstantnom zaostatku, ali nije dozvolio Toronto da dođe do dvocifrene prednosti. Nagetsi su tokom treće deonice nekoliko puta poravnali rezultat, ali nisu uspeli da preokrenu i dotuku rivala. Usledila je neizvesna završnica.

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

Raptorsi su imali prednost 111:105 na dva minuta pre kraja utakmice. Onda je na scenu stupio Jokić sa nekoliko atraktivnih dodavanja, pa Džamal Marej na njegovu asistenciju pogađa trojku za 111:108. Pri rezultatu 113:112, Nikola pogađa oba slobodna bacanja, u nastavku je Denver ispeo da se odbrani i dođe do konačnih 118:113.

Reptorsi su na kraju bili besni zbog jedne odluke sudija. Na 28,3 sekundi do kraja meča Jakob Poetl faulirao je Erona Gordona. Skoti Barns je nešto dobacivao sudijama, pa je sudija Skot Foster dodelio tehničku igraču Reptorsa i izbacio ga sa meča. Marej je pogodio slobodno bacanje, pa Gordon, na kraju je Porter polovičnim izvođenjem bacanja stavio tačku na meč.

 

 

NBA LIGA 

Utorak 

Klivlend - Boston 118:114 (109:109)

Detroit - Portland 104:110

Indijana - Filadelfija 143:147

Majami - Atlanta 130:128

Denver - Toronto 118:113

Sakramento - Nju Orleans 128:123

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija