• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2023

09:13

JOKIĆ PRAVI FRKU U AMERICI, PALI VATRU! Srbin razvezao jezik, pa začepio usta kritičarima!

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ PRAVI FRKU U AMERICI, PALI VATRU! Srbin razvezao jezik, pa začepio usta kritičarima!

Podeli vest

Košarkaši Denvera doživeli su neočekivani poraz na svom terenu od ekipe Čikaga rezultatom 117:96, a Nikola Jokić odigrao je jednu od najlošijih partija ove sezone.

Nikola Jokić je tek drugi put od starta sezone odigrao meč u kome je šutirao ispod 50 odsto iz igre, pa je jasno zašto Nagetsima nije išlo protiv Bulsa. Srpski centar je meč završio sa 18 poena, a uz to je dodao i 12 skokova i osam asistencija. 

Ne sumnjamo da će kritičari jedva dočekati da posle ovog meča kažu da Nikola ne zaslužuje treće u nizu MVP priznanje. Kendrik Perkins nedavno je zaključio da srpski as samo "nabija statistiku", pa se o tome polemiše već nedeljama.

Foto: Tanjug/AP

 

Jokić retko odgovara na prozivke, ne dotiču ga kritike nebitnih ljudi, ali izgleda da je i njemu prekipelo, pa je odlučio dodatno da potpali vatru. 

- Video sam šta je Perkins rekao i bilo mi je interesantno nešto da kažem. I ne pratim iskreno, samo mi je to bilo interesantno da mu odgovorim. Da im dam povoda da o nečemu pričaju - rekao je Nikola Jokić, koji je na komentar Perkinsa da "nabija statistiku" uzvratio i u svom stilu, na duhovit način.

- Šta mi znači 100 tripl-dablova? Kada igrate za statistiku, to je lako... Čuo sam, to je istina.

Foto: Tanjug/AP

 

Perkins je otišao predaleko, kada je video da komentar o statistici ne "pije vodu", pa je u priču "ubacio" i rasnu konotaciju. Naišao je na žestok odgovor u američkoj javnosti, a ućutkao ga je i Čarls Barkli.

- Nikada ništa nisam rekao samo da bih dobio klikove. Možemo da pričamo o rasi koliko god hoćete, ako ćete da budete fer i iskreni. Ali, sada napadati Jokića u ovakvoj situaciji je totalno sra*e...  poručio je Čarls Barkli.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija