• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

18:20

JOKIĆ JE NAJBOLJE GRAĐEN ZA BEJZBOL! Ovo još nismo čuli dosad! BIO BI GENIJALAN "PIČER"!

Tanjug

NBA

JOKIĆ JE NAJBOLJE GRAĐEN ZA BEJZBOL! Ovo još nismo čuli dosad! BIO BI GENIJALAN "PIČER"!

Podeli vest

Nikola Jokić godinama dominira u NBA ligi, dvostruki je uzastopni MVP, a pojedinci misle da bi se sjajno snašao i u bejzbolu.

Momci iz podkasta "No Dunks" sa portala "Atletik" su napravili svoju listu pet najboljih "ruka" NBA lige, igrača koji bi bili sjajni "pičeri", odnosno bacači u MLB ligi.

Jokića su stavili na peto mesto među svim NBA igračima.

- On je na listi jer mislim da predvodi NBA u asistencijama preko celog terena. Stalno možete da vidite dodavanja jednom rukom. Očigledno ima vaterpolo iskustvo od ranije. A od svih NBA superstarova najbolje je građen za bejzbol - objasnio je svoj izbor novinar Trej Kirbi.

Foto: Tanjug

Na četvrtom mestu je Džej Krauder, koji je u srednjoj školi bio kvorterbek u američkom fudbalu.

Na trećoj poziciji je, verovali ili ne, Klej Tompson kojem je to "u krvi", jer mu rođeni brat Trejs igra u MLB.

Drugi je Donovan Mičel, kojem je otac igrao bejzbol u nižim rangovima, a radio je i za Njujork Metse, dok je sam "Spida" igrao bejzbol u srednjoj školi.

A kao najboljeg "pičera" među NBA igračima vide Peta Konatona, koji je mogao da bude i profesionalac u MLB jer je koledža draftovan sa koledža u četvrtoj rundi, a mogao je proći još bolje da unapred nije izabrao NBA.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija