• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2023

09:58

TRENER DENVERA POLUDEO, BESAN KAO RIS POSLE PORAZA: Ljut sam!

NBA

TRENER DENVERA POLUDEO, BESAN KAO RIS POSLE PORAZA: Ljut sam!

Podeli vest

Trener Denvera Majk Meloun bio je besan posle poraza Denvera od Jute (118:114).

Nikola Jokić meč je okončao sa šest poena, iz svega pet šuteva iz igre, ali i sa 10 skokova i 10 asistencija. Srpski as posle treće četvrtfine je otišao u svlačionicu i potom se na klupu vratio u trenerci.

Majk Meloun je želeo da odmori najboljeg igrača, ostavio je i ostale nosioce igre na klupi u četvrtom kvartalu, što su igrači Jute iskoristili. 

- Čoveče, ljut sam. U momentu kada pomislite da je poraz u redu, to je samo još jedna utakmica, onda to počinje da postaje deo vas, suština onoga što ste. Čuo sam davno da postoje dve vrste ljudi, oni koji vole da pobeđuju i oni koji mrze da gube - kazao je Meloun posle utaikmice. 

Foto: Tanjug/AP

 

Eron Gordon kaže da je važno da svi igrači ostanu u ritmu pred plej-of.

- Ne radi se toliko o motivaciji. Više se radi o sticanju dobrih navika. Ako ne ide na bolje, postaje još gore -  rekao je Gordon.

Foto: Tanjug/AP

 

Kod Denvera je 21 poen ubacio Kentavijus Kaldvel Poup, dok je Džamal Mari postigao jedan manje. U pobedi Džezera najefikasniji je bio Očaji Agbadži sa 28 poena, veoma važan doprinos slavlju dao je i Luka Šamanić sa 23 poena i osam skokova. Nagetsi su osvojili prvo mesto na Zapadu, što im je prvi put u istoriji franšize.  Inače, Denveru je ovo bio 29. poraz u sezoni, treći uzastopni, a peti u poslednjih šest mečeva.

Poslednjoj utakmici pred plej-of Nagetsi igraju u nedelju (21.30) će igrati kod kuće protiv Sakramento Kingsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija