• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2023

01:07

EMBID JE NOVI MVP! Kameruncu se isplatilo KUKANJE, NIKOLI JOKIĆU NEPRAVEDNO SKINUTA KRUNA

Tanjug/AP

NBA

EMBID JE NOVI MVP! Kameruncu se isplatilo KUKANJE, NIKOLI JOKIĆU NEPRAVEDNO SKINUTA KRUNA

Podeli vest

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid novi je MVP NBA lige.

Kamerunski košarkaš Džoel Embid je ovu nagradu odneo ispred našeg asa Nikole Jokića.

Iako je Jokić bio apsolutno najbolji pojedinac u regularnom delu tekuće NBA sezone, najvažnija individualna nagrada otišla je u ruke Džoela Embida.

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

Embid je imao sjajnu sezonu, bio je prvi strelac lige sa 33,1 poena po meču uz 10,2 skokova i 4,2 asistencija, međutim Jokić je bio na pragu tripl-dabl proseka, uz znatno bolje procente šuta iz igre (63,2% naspram 54,8%), a njegovi Denver Nagetsi su prvi put u istoriji završili na vrhu Zapada.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Ipak, ogroman  pritisak javnosti je učinio svoje, izgleda da bi bilo previše da Jokić treću godinu u nizu bude MVP, i to sva tri puta ispred Embida.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 11 meseci

belac i to jos i SRBIN,oducava nabildovane crnce od kosarke vec godinama,morali su da prekinu tu dominaciju na samo njima znane i oprobane nacine....to su ti ,koji namecu svoje metode ....ubise ih dva SRBINA, Novak i Nikola,a ova stoka sa zapada(najvise iz sad)na sve nacine pokusava da ih spreci,ali nece moci ..... IDEEEMOOOO

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17