• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

16:35

DOBRA VEST ZA JOKIĆA I DRUŽINU! Finiks ŽESTOKO OSLABLJEN u nastavku serije!

Tanjug/AP

NBA

DOBRA VEST ZA JOKIĆA I DRUŽINU! Finiks ŽESTOKO OSLABLJEN u nastavku serije!

Podeli vest

Finiks Sansi biće lišeni pomoći Krisa Pola za treći meč protiv Denver Nagetsa.

Noć za nama obeležila je komična odluka NBA lige da Džoel Embid bude proglašen za MVP-a, nakon brutalne sezone Nikole Jokića. Ipak, koliko se srpski košarkaš "sekira" oko toga bilo je jasno na konferenciji za medije kada je rekao da će odluku o tome ko je najbolju u protekloj sezoni dočekati na bazenu. Odavno je jasno da centar Denvera cilja nešto mnogo više - prsten NBA lige. 

Nagetsima ide sjajno na startu plej-ofa, deklasirali su Minesotu sa 4:1, a na prva dva meča protiv "strašnih" Sansa rutinski su slavili oba puta. Serija se sada seli u Finiks, ali bi posao trebao da bude dodatno olakšan za Jokića i drugove budući da u sastavu Sansa neće biti Krisa Pola. 

Foto: USA Today

Američki plejmejker doživeo je povredu prepone u drugom meču u Denveru, a kako javlja novinar "The Atletica" Šams Čarnija, Pola neće biti na parketu najmanje do šeste utakmice. Naravno, ako serija potraje toliko pošto Denver vodi sa 2:0 i deluje nezaustavljivo. 

Kris Pol je ove sezone prosečno beležio 13,9 poena, 8,9 asistencija i 4,3 skoka po meču i glavni je motor Finiksa uz Kevina Durenta i  Devina Bukera. Jasno je da će njegov izostanak biti ogroman hendikep za Sanse, posebno u noći između petka i subote kada na programu bude treća utakmica serije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija