• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

16:06

STIGLA POTVRDA - DENVER IMA "ZICER" U FINIKSU! Sansi SILNO OSLABLJENI!

Tanjug/AP

NBA

STIGLA POTVRDA - DENVER IMA "ZICER" U FINIKSU! Sansi SILNO OSLABLJENI!

Podeli vest

Košarkaš Finiks Sansa Kris Pol propušta treću utakmicu serije protiv Denvera, a njegov nastup u nastavku još uvek nije poznat.

Furiozno su Denver Nagetsi otvorili plej-of, baš kako su delovali i tokom regularnog dela sezone. Četa Majkla Melouna pregazila je Minesota Timbervulfse, a u polufinalu Zapada vodi protiv Finiksa sa 2:0 uoči trećeg meča koji je na programu noćas. 

Zadatak za Nikolu Jokića i njegove saigrače neće biti lak budući da idu na noge Sansima, ali povoljne vesti stigle su danas. Kao što je najavljeno, Kris Pol zbog povrede prepone neće biti u sastavu Finiksa za duel protiv Denvera, makar ne za treći, dok je njegov nastup u nastavku serije pod znakom pitanja. 

Sansi su objavili kako Kris Pol nije odradio trening sa ekipom od četvrtka, te da iz tog razloga neće biti spreman da pomogne. Sve je na konferenciji za medije potvrdio i Kevin Durent koji je svestan da izostanak iskusnog plejmejkera može da bude ogroman hendikep za ekipu. 

- Mnogo će nam nedostajati! Ne samo njegovo prisustvo u timu, nego i sve što donosi na teren. Sada moramo da izađemo na parket i igramo svoju igru, da ne razmišljamo previše o tome i pokušamo da radimo zajedno kao tim i sebe vratimo u povoljniju poziciju - rekao je Kevin Durent na konferenciji za medije. 

Foto: Tanjug/AP

Jasno je da Nagetsi nemaju pravo na opuštanje budući da im pretnju predstavljaju Kevin Durent i Devin Buker. Ipak, srpski reprezentativac Nikola Jokić najavio je da će Denver ići na dva brejka kako bi seriju što pre priveli kraju, a samim tim stekli vreme za pripremu finala Zapada protiv Golden Stejta i Los Anđeles Lejkersa.

Kada je reč o seriji između Ratnika i Jezeraša, trenutni rezultat je 1:1 nakon što je sinoć Klej Tompson vodio četu Stiva Kera do ubedljive pobede nad franšizom iz "Grada anđela". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija