• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2023

06:21

JOKIĆ KAŽNJEN POSLE SUKOBA SA MILIJARDEROM! Laktom je gurnuo vlasnika Sansa, evo šta ga čeka!

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ KAŽNJEN POSLE SUKOBA SA MILIJARDEROM! Laktom je gurnuo vlasnika Sansa, evo šta ga čeka!

Podeli vest

Nikola Jokić, centar Denvera, dobro je prošao, neće biti suspendovan od strane NBA lige.

Nikola Jokić će igrati peti meč plej-ofa između Denvera i Finiksa, ali će morati da plati novčanu kaznu zbog sukoba sa vlasnikom Finiksa Metom Išbijom tokom četvrte utakmice plej-of serije.

Centar Nagetsa će u kasu NBA lige morati da uplati 25.000 dolara.

"Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić kažnjen je sa 25.000 dolara zbog nepropisnog kontakta sa gledaocem koji sedi pored terena, saopštio je Džo Dumars, izvršni potpredsednik, šef košarkaških operacija. 

Incident, zbog kojeg je Jokić dobio tehničku grešku, dogodio se na 2:36 do kraja druge četvrtine poraza Nagitsa od Sansa sa 129:124 u četvrtoj utakmici plej-ofa

"Čelnik Finiks Sansa Met Išbija došao je u posed lopte kada mu se ona odbila u ruke, nakon igre pored njegovog sedišta, a Jokić je stupio u kontakt sa Išbijom u pokušaju da oduzme loptu i odmah nakon toga je lopta odletela u publiku, saopštila je NBA liga.

Foto: printscreen Twitter

 

Tokom četvrte utakmice došlo je do sukoba između Nikole Jokića i Meta Išbije. Lopta je izašla van terena, zgrabio ju je vlasnik Sansa, nije hteo da pusti, nakon čega se umešao Jokić. Krenuo je da mu otima loptu, posle čega ga je i odgurnuo laktom, pa je dobio tehničku. Milijarder je ostao u hali i odgledao do kraja utakmicu, iako je čak dodirnuo Nikolu.

Mogu da urade šta hoće, ali mislim da bi trebalo da zaštite igrača. Nije mi dao loptu, uticao je na igru. Mislim da je on trebalo da izađe ako je uticao na igru - rekao je Jokić posle incidenta.

Prvi čovek Sansa nije želeo da Jokić bude kažnjen zbog incidenta, jer nije ni bio kriv.

"Velika pobeda Sunsa u neverovatnoj seriji do sada. To bi trebalo da bude i jeste jedina priča. Suspendovanje bilo koga zbog incidenta ne bi bilo ispravno. Veoma poštujem Jokića i ne želim da vidim tako nešto. Uzbuđen zbog pete utakmice! Napred, Sansi", napisao je Išbija na svom Tviter profilu.

Sledeći susret na programu je u noći između utorka i srede u Denveru. Finiks je u četvrtom duelu uspeo da izjednači na 2-2 i pored 53 poena Nikole Jokića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija