• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2023

23:18

ČITAV SVET ČEKA OKRŠAJ JOKIĆA I LEBRONA, A TRENER LEJKERSA PORUČUJE! Nikola? On je ČUDOVIŠTE IZ PLANINE! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

ČITAV SVET ČEKA OKRŠAJ JOKIĆA I LEBRONA, A TRENER LEJKERSA PORUČUJE! Nikola? On je ČUDOVIŠTE IZ PLANINE! (VIDEO)

Podeli vest

Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem boriće se protiv Los Anđeles Lejkersa za plasman u veliko finale NBA lige. Biće to dugo čekani okršaj našeg asa i jednog od najvećih košarkaša svih vremena Lebrona Džejmsa.

Lejkersi su u subotu ujtru obezbedili plasman u finale Zapada, pošto su savladali Golden Stejt sa 122:101 i sa ukupnih 4:2 otišli na megdan Nagetsima.

Nakon tog meča, novinari su zasuli pitanjima trenera Lejkersa Darvina Hema. Jedno od njih, naravno, odnosilo se i na to kako planira da zaustavi Nikolu Jokića, koji je u pravo vreme podigao formu.

Foto: USA Today

 

Hem je, kao i mnogi analitičari i stručnjaci, izneo niz pohvala na račun srpskog reprezentativca. Nazvao ga je košarkaškim "čudovištem".

- Kako planiramo da zaustavimo Jokića? Ako budeš tu kada budemo igrali protiv njega, reći ću ti. Šalu na stranu, mi već sada znamo da nas čeka čudovište iz "Roki planine" (Stenovite planine, prim.aut.). Ali, sada nemojte da nas ubrzavate da razmišljamo o Denveru i Nikoli. Pustite nas da malo uživamo u pobedi - rekao je Hem.

 

 

Podsetimo, Jokića je jutros hvalio i Lebron Džejms, koji kaže da celokupan Denver kao tim izgleda sjajno. 

Prvi meč Denvera i Lejkersa na programu je u noći između utorka i srede od 2.30 ujutru. A evo i kakoizgledaju kvote i koga kladionice vide kao favorita za osvajanje NBA lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija