• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2023

06:11

KATASTROFA BOSTONA! Seltiksi u nokdaunu, Majami vodi 3:0 na Istoku! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

KATASTROFA BOSTONA! Seltiksi u nokdaunu, Majami vodi 3:0 na Istoku! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Majamija vode 3:0 protiv Boston Seltiksa u finalu Istočne konferencije, pošto su u trećoj utakmici pregazili goste 128:102.

Džejson Tejtum i Džejlen Braun potpuno su zakazali, dok su se s druge strane razgoropadili Gejb Visent, Bem Adebajo, Kaleb Martin, Džimi Batler je bio standarndo na nivou, pa su vodili Hit do ubedljive pobede u trećoj utakmici finala Istočne konferencije.

Nigerijac Gejb Vinsent bio je najbolji igrač meča sa 29 poena, Dankan Robinson je postigao 22 poena, dok je 18 dodao Kaleb Martin, a Džimi Batler 16, uz osam skokova i šest asistencija, Bem Adebajo je imao 13, Maks Strus 10 poena. Na parketu je bio i mladi srpski košarkaš Nikola Jović, proveo je četiri minuta i 43 sekunde u igri, postigao dva poena, bez promašaja.

Foto: Tanjug/AP

 

 

S druge strane, Džejson Tejtum je sa 14 poena bio najefikasniji košarkaš svog tima, Džejlen Braun je dodao 12 poena, koliko su dali Grent Vilijams i Pejton Pričard. 

Boston je poveo na početku meča, ali je već na odmoru bio na "-15" (61:46), a onda doživeo pravu katastrofu tokom treće četvrtine. Majami je taj period dobio sa 32:17, a imao je čak prednost i od 33 poena (89:56). U nastavku je domaćin bez problema priveo utakmicu kraju i sad je na pobedu od finala, verovatno sa Denverom. 

Foto: Tanjug/AP

 

Očekivala se drama u finalima konferencija NBA lige, ali Denver i Majami gaze, jedni i drugi vode sa 3:0 i nadomak su finala NBA lige.  Nagetsi jure prvo finale u istoriji, dok bi Majami mogao da napadne četvrtu titulu u istoriji, prvu posle 2013. godine, a pre toga Hit bio najbolji u ligi 2006. i 2012.godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija