• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

23:26

JOKIĆ ŠOU! Šta je, bre ovo, pres-konferencija ili komedija! SRBIN TERA ŠEGU, a Ameri se valjaju od smeha! (VIDEO)

Printscreen You Tube, Denver Nuggets

NBA

JOKIĆ ŠOU! Šta je, bre ovo, pres-konferencija ili komedija! SRBIN TERA ŠEGU, a Ameri se valjaju od smeha! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić šou! Samo... Ovog puta ne na parketu, nego na pres-konferenciji uoči finala plej-ofa NBA lige.

Krenimo redom...

Novinar televizije "Arena sport", zamolio je da postavi pitanje na srpskom jeziku, što je začudilo PR-a Nagetsa koji se obratio Jokiću:

- Da li je to okej? - upitao je PR.

Jokić ga je najpre pogledao i to je bio početak komedije.

- Pitaš me da li može da priča na srpskom - pomalo zbunjeno je izgovorio srpski košarkaš, nakon čega su prisutni novinari prasnuli u smeh.

 

Posle toga je srpski novinar postavio pitanje.

- Ljubitelji košarke ustaju noću da prate tvoje utakmice i utakmice Denvera. Svakog dana ljudi ovde pitaju ko je bolji "mečap" za Nikolu, Horford i Vilijams iz Bostona, ili Adebajo iz Majamija?

Džoker ponovo nije mogao da izdrži, nego je sve okrenuo na šegu.

- A koju kameru treba da gledam? - upitao je Jokić i ponovo izavao smeh u sali. - Što se tiče finala... Pa, nisam baš neko ko sad prati (završnicu doigravanja u Istočnoj konferenciji). Nisam gledao ni četvrtu, ni petu utakmicu Majamija i Bostona. Kako da kažem, oni koji nam dođu, tako ćemo se spremati. Jedni i drugi imaju da ponude svašta. Boston može da stavi igrače od 1 do 5 na mene, može i visoke i male na Džamala, dakle mogu da se baš poigraju sa rotacijama, dok je Majami dosta agresivniji, svaka utakmica s njima je na krv i nož, ima tu dosta guranja, dosta kontakta, pa mislim da i jedni i drugi mogu da iznenade - odgovorio je Jokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija