• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2023

12:55 >> 12:48

PRETEĆA PORUKA TRENERA MAJAMIJA! Ne znam kako, ali pobedićemo Boston, NIKAD SE NE PREDAJEMO

EPA

NBA

PRETEĆA PORUKA TRENERA MAJAMIJA! Ne znam kako, ali pobedićemo Boston, NIKAD SE NE PREDAJEMO

Podeli vest

Trener Majami Hita Erik Spolstra kaže da se njegov tim neće predati i da će učiniti sve da u majstorici u noći između ponedeljka i utorka pobedi favorizovani Boston u gostima.

Seltiksi su došli u priliku da naprave najveći preokret koji je košarka ikad videla i da okrenu finalnu seriju Istočne konferencije nakon što su izgubili prve tri utakmice.

Majami je prilično dominantno slavio u uvodna tri meča, ali onda je Boston dobio naredna tri i tako izborio majstoricu pred svojim navijačima.

Foto: Tanjug/AP

 

U Majamiju su, razumljivo, utučeni nakon poraza, ali uveravaju da imaju snage da pobede sedmi meč i odu na megdan Denveru i Nikoli Jokiću u velikom finalu. Jasno je da ne žele da postanu prva generacija u istoriji NBA lige koja je ispustila vođstvo od 3:0 u seriji.


Trener Erik Spolstra usuđuje se da kaže da će ekipa sa Floride sigurno slaviti.
- Ovakve stvari se dešavaju, istina retko. Takva je sezona i ovo je jedna pakleno teška serija. Ne znam kako, ali otići ćemo u Boston i pobediti. Nikad ništa nije bilo lako za nas, ali naučeni smo da radimo stvari na teži način - kaže Spolstra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija