• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

05:13

TO ME NE ZANIMA! Jokiću SAOPŠTILI da je REKORDER, on dao BRUTALAN odgovor!

Reuters

NBA

TO ME NE ZANIMA! Jokiću SAOPŠTILI da je REKORDER, on dao BRUTALAN odgovor!

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do pobede nad Majamijem u trećoj utakmici finalne serije NBA lige.

Vratio je Denver ekspresno brejk pošto su na Floridi savladali Majami i poveli u finalnoj seriji NBA lige. Srpski centar ponovo je dominirao, sjajno ga je pratio Džamal Marej, a nakon utakmice istakao je komunikacija među igračima bila ključ za trijumf. 

- Više koncentracije, komunikacija među nama je bila daleko bolja nego u drugoj utakmici, to nam je donelo pobedu - rekao je Nikola Jokić. 

Večeras je Jokić stao rame uz rame sa Lebron Džejmsom i Timom Dankanom kao jedini igrač koji je u finalu NBA lige na poluvremenu imao učinak od najmanje deset poena, skokova i najmanje pet asistencija. Naravno, nije bio srpski as preterano fasciniran time, a to je primetila i novinarka koja je dodala "očekivano". 

Foto: Reuters

- To me ne zanima previše... Najvažnije je što smo dobili utakmicu, nismo želeli da gubimo sa 2:1 - dodao je centar Denvera. 

Nikola Jokić i Džamal Marej ispisali su večeras istoriji NBA lige kao prvi saigrači koji su zabeležili tripl-dabl sa najmanje 30 poena. Bio je reprezentativac Srbije pun pohvala na račun svojih saigrača, a posebno je istakao učinak Kristijana Brauna. 

- Marej ceo plej-of igra sjajno, on je pravi lider. Što se tiče Brauna, rekao sam da je šampion i pobednik, agresivan je, sve što radi radi kako treba - podvukao je srpski košarkaš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija