• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

10:44

JOKIĆ UNIŠTIO ZVEZDE MAJAMIJA! Spustili glavu, plače im se od muke... (VIDEO)

printscreen

NBA

JOKIĆ UNIŠTIO ZVEZDE MAJAMIJA! Spustili glavu, plače im se od muke... (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić i Džamal Marej razbili su Majami u trećem meču (109:94) finala NBA lige, Denver sad vodi 2:1 u seriji, a zvezdama Hita nije bilo do života posle poraza.

Srpski košarkaš utakmicu je završio sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija, dok je Marej dodao 34 poena, 10 skokova i 10 asistencija. Tandem Denver Nagetsa ispisuju nove stranice istorije najjače lige sveta, pa ih mnogu već pominju uz Kobija Brajanta i Šakila O'Nila.

Džimi Batler i Bem Adebajo kao "pokisli" su bili na konferenciji za medije posle poraza, posebno kada su ih novinari piotali zašto su tako slabo branili pik Jokića i Mareja.

Foto: Tanjug/AP

 

- Jokić može da dodaje, a Džamal gleda da postigne poene. To ih čini tako dinamičnim - rekao je kratko Adebajo. 

Batler ne gubi nadu i pored toga što je Majami poražen na svom terenu. Veruje da njegova ekipa može da dobije sledeći meč. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Sve možemo da ispravimo, ali moramo da izađemo u četvrtoj utakmici sa više energije i truda. To zavisi od našeg kolektiva, ne od taktike. Nikakva taktika ne može to da nadomesti. Moramo da se bacamo po parketu, da jurimo odbijene lopte, uzimamo skokove u odbrani i tek ćemo onda možda imati drugačiji ishod - rekao je Batler. 

Kaže prvi as Majamija da je njegovoj ekipi nedostajala energija, što ne sme da se ponovi. 

- Ne znam zašto nam je nedostajala energija. Možda smo mislili da smo nešto već postigli. To ne sme da se dešava. Neće se desiti ponovo. Sve počinje od mene, moram da budem koncentrisan u odbrani. Moram da jurim "ničije" lopte. Mislim da će me svi pratiti ako ja počnem to da radim - zaključio je Batler

Foto: EPAIMAGES

 

Naredni meč Denvera i Majamija je u noći imeđu petka i subote (2.30), takođe na Floridi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija