• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2023

07:02

OGROMAN PROBLEM ZA DENVER: Heroj POBEDE u Majamiju ima OTVORENU RANU na šaci!

Tanjug/AP

NBA

OGROMAN PROBLEM ZA DENVER: Heroj POBEDE u Majamiju ima OTVORENU RANU na šaci!

Podeli vest

As Denver Nagetsa Džamal Marej ima problem sa žuljem na šaci uoči četvrte utakmice finalne serije NBA lige.

Ispisao je Džamal Marej u tandemu sa Nikolom Jokićem istoriju NBA lige kao prvi tandem koji je ostvario tripl-dabl uz najmanje 30 postignutih poena. Da stvar za Nagetse bude bolja, Kanađanin i Srbin uspeli su da vrate brejk te sada ponovo vode u finalnoj seriji NBA lige.

Naredni meč na programu je već večeras od 02:30, a u taboru Denvera pojavio se potencijalni problem budući da Džamal Marej ima otvoreni žulj na šaci leve ruke! 

Iako se radi o žulju jasno je da bi otvorena rana na šaci mogla da predstavlja problem Kanađaninu. Džamal Marej je dešnjak što je olakšavajuća opasnost budući da ranu ima na levoj ruci. Očekuje se da medicinski tim Denvera odradi ključan zadatak i sanira povredu do večeras. 

- Dobro je, to je samo žulj - rekao je Majkl Meloun uoči četvrte utakmice. 

Džamal Marej postigao je 34 poena, uz po deset skokova i asistencija u trećem meču. Već večeras će imati šansu da popravi svoj učinak i eventualnom pobedom dovede Nagetse na korak od NBA titule. Prve u istoriji! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija