• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2023

09:26

ZBOG JOKIĆA NASTAO HAOS... Amerikanci se POSVAĐALI, Nikolinog hejtera ZAKUCALI ovim komentarom (VIDEO)

USA Today/drustvene mreze

NBA

ZBOG JOKIĆA NASTAO HAOS... Amerikanci se POSVAĐALI, Nikolinog hejtera ZAKUCALI ovim komentarom (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški analitičari posvađali su se u programu uživo zbog Nikole Jokića.

Pojavio se Nikola Jokić pravo niotkuda u NBA ligi i počeo da dominira. Srpski centar igra toliko dobro da je skupio, kao uostalom i Novak Đoković, pregršt "hejtera" kojima nikada neće biti dobar. Na svu sreću, as Denvera ne mari mnogo za komentare drugih ljudi, a i ne mora budući da ima armiju stručnjaka koji ga brane na svakom koraku. 

Pomenuta "armija", od večeras je jača za još jednog člana - Džej Džej Redika. Gostovao je slavni šuter u emisji zajedno sa Stivenom A. Smitom, NBA novinarom koji je poznat kao veliki kritičar Nikole Jokića. 

Smit je ovoga puta otišao toliko daleko pa je rakao da Nikola Jokić nema nikakvu igru "iz posta"... Komnetar za nasmejati se, posebno nakon odgovora koji je dobio od Džej Džej Redika. 

 

 

- Jokić nije poznat kao neko ko dominira iz post igre - kazao je Smit.

Nije Redik mogao da mu ostane dužan pa mu je na najbolji mogući načn "zapušio usta". 

- Stivene, mi imamo podatke za proteklih 10 godina. Da li si znaš šta je najuspešnija akcija na protivničkom delu terena u proteklih 10 godina, širom čitave NBA lige? Post igra Nikole Jokića - rekao je Redik. 

Pokušao je Stiven A. Smit da se "izvadi" iz neprijatne situacije i objasni svoje "stručne reči", ali mu ni to nije pošlo za rukom. 

- Gledaj, Nikola Jokić ima predivan dodir, dosta me podseća na Kevina Mekhejla i Šakila O'Nila, ali, razumeš šta je razlika? Mekhejl je bio nešto posebno, bio je dominantan, takođe i Šek, on je bio na drugom nivou sasvim - dodao je Smit.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija