• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

23:40

ZNAJU KO IM JE DONEO TITULU! Denverovi veterani jednoglasni: Jokić to NIKADA NEĆE REĆI, ali on je razlog što smo ovo uradili!

Tanjug/AP

NBA

ZNAJU KO IM JE DONEO TITULU! Denverovi veterani jednoglasni: Jokić to NIKADA NEĆE REĆI, ali on je razlog što smo ovo uradili!

Podeli vest

Košarkaš Denver Nagetsa, Džef Grin, uveren je da je Nikola Jokić glavni "krivac" za osvojenu titulu.

Navikli smo od Nikole Jokića da sebe nikada neće staviti u prvi plan, a tako je bilo i noćas kada je još jednom brutalnom partijom doneo prvu titulu Denveru u istoriji. Srpski as je nakon utakmice skromnim, ali pre svega zanimljivim izjavama, oduševio svet. 

Ipak, njegovi saigrači svesni su ko je najveći krivac za titulu Nagetsa. Pre svih - Džef Grin koji je nakon finala istakao da Nikola to nikada neće priznati, ali da svi u svlačionici  znaju da je on zaslužan za trofej. 

- On je jako skroman. On je najveći radnik, on nas vuče i razlog je zašto smo uradili ovo što smo uradili. On će uvek reći da su njegovi saigrači zaslužni, ali za mene je on razlog. Gurao nas je da dođemo do ovoga, bez njega ne bismo bili ovde. On zaslužuje sve pohvale - rekao je Džef Grin. 

Foto: Tanjug/AP

Oglasio se NBA rekorder po broju timova za koje je igrao Iš Smit! Iskusni plej koji je oborio rekord dolaskom u Denver istakao je da je njegov put inspiracija za igrače da ne odustaju!

- Slušajte ovo je bilo dugo putovanje, 13 godina! Bilo je sjajno, bilo je zabavno, nadam se da ću biti inspiracija drugim ljudima. Srećan sam zbog svih u timu, svi smo se žrtvovali i ovo je rezultat - podvukao je Smit. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija