• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2023

08:31

JOKIĆEVA ĆERKICA JE PODIGLA RUKU I NASTAO JE DELIRIJUM... Video sa parade Denvera koji niste videli!

printscreen/nba

NBA

JOKIĆEVA ĆERKICA JE PODIGLA RUKU I NASTAO JE DELIRIJUM... Video sa parade Denvera koji niste videli!

Podeli vest

Ćerkica Nikole Jokića Ognjena bila je prva zvezda šampionske parade Denvera.

Više od 100.000 navijača Denvera izašlo je na ulice Denvera da pozdrave Nikolu Jokića i njegove saigrače, nove šampione NBA lige. 

Denver Nagetsi su, predvođeni najkorisnijim igrače finalne serije, Nikolom Jokićem, osvojili u utorak prvu, istorijsku titulu za klub i grad, pa je veliki broj ljudi izašao na ulice da pozdravi izabranike Majka Melouna. Igrači Denvera i trener Maloun nisu bili na otvorenom autobusu, već ih je prevozilo nekoliko vatrogasnih vozila. Jokić je na paradu došao sa porodicom, a ćerka Ognjena je bila sa njim na kamionu.

Ognjena je prava zvezda poslednjih dana, uspela je da zaseni i tatu koji je heroj Denvera, a sve je oduševila tokom parade. Dok je Jokić pozdravljao navijače, koji su mu skandirali "MVP, MVP" tokom parade, pokazao je i Ognjeni da podigne ruku. Kada je to uradila nastao je delirujum među navijačima, svi su pali u trans. 

Pogledajte neverovatnu scenu!

 

 

 

 

Nažalost, tokom parade je bilo i neprijatenih scena, u jednom trenutku je neko iz publike udario Jokića limenkom u glavu dok su pored njega bile Ognjena i Natalija. Na sreću sve je prošlo bez posledica.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija