• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2023

20:47

Nema mira u Humskoj: Madar ide u Boston?

Starsportphoto

NBA

Nema mira u Humskoj: Madar ide u Boston?

Podeli vest

Košarkaš Partizana Jam Madar mogao bi naredne sezone put NBA lige.

Stručni štab Bostona rešio je da ne uruči poziv Jamu Madaru za predstojeću Letnju ligu. Bio je to jasan signal da Seltiksi još uvek ne računaju na izraleskog plejmejkera što je otvorilo nadu Partizanu da će najbolji mladi košarkaš Evrolige i naredne sezone nositi crno-beli dres. 

Ipak, do novog preokreta je došlo kada je novinar "Atletika", Džared Vajs, preneo da u Bostonu imaju nameru da Madaru ponude dvosmerni ugovor. Odnosno, da zadrže njegova prava u NBA ligi, a da ga u isto vreme proslede svom razvojnom timu koji se takmiči u "Dži" ligi. 

Svaka ekipa pod okriljem NBA ima pravo da u sastavu poseduje dva igrača sa dvosmernim ugovorom. Ideja je da Madar bude jedan od njih, ali je pitanje da li će do dogovora doći, odnosno, da li je Izraelac spreman na takvu vrstu budućnosti. 

Prethodne dve sezone Madar je zabeležio ogroman napredak pod vođstvom Željka Obradovića. Izaraelac je bio jedan od ključnih igrača u sjajnim igrama crno-belih, a prethodne sezone je u Evroligi beležio 5,8 poena po meču. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija