• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2023

16:22

Jokić nije najbolji? On je prvi na tradicionalnoj listi pred početak sezone

Reuters

NBA

Jokić nije najbolji? On je prvi na tradicionalnoj listi pred početak sezone

Podeli vest

Američki ESPN tradicionalno je objavio listu najboljih igrača pred početak nove sezone, a naš Nikola Jokić je na drugom mestu.

Na samom  vrhu se nalazi košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo, dok je na drugom mestu Nikola Jokić. Na trećem mestu se nalazi aktuelni MVP i košarkaš Filadelfije Džoel Embid.

Desetoricu najboljih redom zaokružuju Luka Dončić, Stef Kari, Džejson Tejtum, Kevin Durent, Šaj Gildžs-Aleksander, Lebron Džejms i Entoni Dejvis.

Ova lista je objavljena samo dan nakon što je Nikola Jokić bio glavni pik u tradicionalnoj anketi sprovedenoj među 30 generalnih menadžera NBA lige.

Foto: Tanjug/AP

 

 

On je redom slavio u previđanjima za MVP-ja, kao igrač oko kog bi gradili novi tim, u izboru za najboljeg centra, razigravača, najboljeg stranca i košarkaša sa najvećim košarkaškim IQ-om.

Američki mediji su podsetili da se Jokić odmarao tokom leta, a da su se povremeno na društvenim mrežama pojavljivali snimci sa slavlja na kojim je učestvovao.

Takodje, navodi se da je srpski košarkaš spreman da sa Denverom odbrani titulu koju su prošle sezone osvojili prvi put u istoriji kluba.

Jokić je prošle sezone osvojio titulu sa Denverom, a proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) finala plej-ofa. ESPN najavljuje da bi Jokić u narednoj sezoni mogao da obori još neki rekord u NBA ligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija