• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2023

11:55

Jokić otpustio trenera! Uzeo je tablu, namrštio se, sad su nadrljali (VIDEO)

printscreen

NBA

Jokić otpustio trenera! Uzeo je tablu, namrštio se, sad su nadrljali (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa pripremaju se za novu sezonu, a Nikola Jokić za novu ulogu u ekipi.

Nagetsi su odradili otvoreni trening u "Bol areni", navijači su došli u velikom broju, a mogli su da uživaju i vide trenera Nikolu Jokića.

Igrali su "plavi" protiv "belih". U "plavoj" ekipi igrali su Džekson, Gilespi, Holidej, Nadži i Džamorko Piket, dok su treneri bili Nikola Jokić i Eron Gordon. Na drugoj strani su igrali Stroter, Tajson, Votson, Brajma i Džejlen Piket, a treneri "belog" tima bili su Džamal Marej i Kentejvijus Kaldvel-Poup.

U jednom momentu tokom utakmice Somborac je uzeo marker i tablu i objašnjavao svom timu kako treba da izgleda akcija. Snimak je ekspresno postao viralan na društvenim mrežama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

 

Mada, nije ovo prvi put da Jokić uzme tablu i crta akciju. Zna Nikola i usred meča tokom sezone da pomogne treneru Majku Melounu, pošto odlično čita igru rivala, čak i kada je na parketu pomaže saigračima i govori im šta da rade. Ko zna, možda jednog dana bude trener u NBA. 

- Ne mogu da kažem da sam u životu gledao mnogo seminara, iako generalno volim taj posao. Ali sam bio nedavno na predavanju Željka Obradovića, kao i još nekolicine srpskih trenera. Tu je bio trener Bešiktaša, Dušan Alimpijević, kao i  Igor Kokoškov. Smatra da ukoliko želite da uspete u ovom sportu treba da budete košarkaški fanatik. To mora da bude ceo vaš život. Generalno, volim da probam različite stvari u životu, pa zašto i to ne bih probao - rekao je Jokić pre nekoliko godina.

 

Što se Denvera tiče, ova ekipa sezonu počinje 25. oktobra duelom sa Los Aneđeles Lejkersima, timom koji su "počistili“ u finalu Zapadne konferencije u prethodnom plej-ofu. Do tada će u okviru pripremnih duela snage odmeriti protiv Čikaga i dvaput Klipersa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija