• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2023

10:43

Adetokumbo tužio proizvođača kreveta!? Traži preko 90.000 dolara odštete!

Tanjug/AP

NBA

Adetokumbo tužio proizvođača kreveta!? Traži preko 90.000 dolara odštete!

Podeli vest

Grk nezadovoljan kvalitetom koji je dobio od luksuzne kompanije.

Važi Janis Adetokumbo za jednog od najboljih košarkaša današnjice, ali utisak je da se Grk ne snalazi najbolje van terena. On je do sada morao da podnese više od 50 građanskih tužbi za zaštitu svojih prava, a poslednja u nizu pokrenuta je protiv kompanije "Maree". 

Reč je o firmi koja se bavi proizvodnjom luksuznih kreveta, "toliko sjajne, koliko i oni koji sanjaju u njima", a među korisnicima "Maree" kreveta su Lebron Džejms, Šekil Onil, Serena Vilijams...

Želeo je Adetokumbo da se uveri u kvalitet kreveta, ali se sve loše završilo. Kako prenose grčki mediji, as Milvoki Baksa je u sredu, preko svog advokata, podneo tužbu u Viskonsinu pod tvrdnjom da kompanija nije ispunila svoj deo ugovora. Tačnije, "Maree" nije isporučio četiri kreveta u Atinu prema dogovorenom kvalitetu i specifikacijama. 

Navodno, Adetokumbo je od 46 delova za četiri kreveta dobio samo 11 odgovarajućih. Grci navode da uzlavlje jednog kreveta nije bilo funkcionalno, da šrafovi ne odgovaraju nameni, a da je na jednom krevetu materijal bio pocepan. 

Da stvar po "Maree" bude gora, Adetokumbo se žalio da je kompanija koristila njegovu fotografiju bez dozvole, a sve u cilju reklamiranja proizvoda. Fotografija je nakon nekog vremena uklonjena, ali je na internetu ostao dokaz koji "Greek Freak" želi da iskoristi u svoju korist. 

Adetokumbo sada od suda traži da mu "Maree" refundira svih 95.000.000 evra uloženih u četiri kreveta, ali i sudsku zaštitu da firma koristi njegovo ime, lik i sliku za promociju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija