• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2023

07:00

Jokić ne mora da brine! Dobre vesti za Denver pred početak sezone

profimedia

NBA

Jokić ne mora da brine! Dobre vesti za Denver pred početak sezone

Podeli vest

Trener Denvera Majk Meloun saopštio je da će se Majkl Porter junior i Kristijan Braun naći u postavi za meč sa Los Anđeles Lejkersima.

Denver Nagetsi otvaraju NBA novu sezonu u kojoj brane titulu u noći između utorka i srede od 1.30.

Spomenuti dvojac je propustio tri pripremne utakmice u prethodnih desetak dana  a bilo je pitanje da li će se oporaviti za susret sa  Lejkersima.

Porter je imao muka sa levim zglobom, dok je Braun zbog kontuzije bio van protokola, ipak sada je sve u redu  i Nagetsi će bti u punom sastavu na otvaranju sezone.

Denver je u predsezoni odigrao pet mečeva – savladao je Finiks, Čikago i LA Kliperse, te od Bulsa i Klipersa pretrpeo poraz.

Nikola Jokić i družina sada imaju najteži mogući izazov, a to je da odbrane NBA titulu, videćemo kako će im se posložiti kockice ove sezone.

Lejkerse će predvoditi Lebron Džejms koji je od ove sezone zvanično najstariji igrač najjače košarkaške lige na svetu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija