• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2023

06:22

Jokić se nije ni oznojio! Potezima raspametio navijače, Denver nokautirao Bulse!

profimedia

NBA

Jokić se nije ni oznojio! Potezima raspametio navijače, Denver nokautirao Bulse!

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić vodio je Denver do pobede protiv Čikaga 116:102 u trećem pripremnom meču.

Srpski as polako ulazi u formu pred početak nove sezone u kojoj Denver brani titulu. Odigrao je protiv Bulsa koliko je bilo potrebno, u laganom ritmu stigao je do dvocifrenog broja poena.

Proveo je 23 i po minuta na parketu i za to vreme je postigao 15 poena, imao devet asitencija i pet skokova. Sezona još nije počela, a Nikola već baca naviječ u trans sjajnim potezima.

 

 

 


Mladi Portorikanac Džulijan Li Strouter, postigao je 25 poena i bio najefikasniji igrač tima Majka Melouna. Na terenu je proveo 25 minuta. Raspoložen u pobedničkom timu bio je Kanađanin Džamal Mari sa 21 poenom za 22 minuta na terenu.

 

 

Eron Gordon i Hanter Tajson su je bili još jedino dvojica dvocifrenih u pobedničkom timu sa 13, odnosno 11 poena.  Kod Čikaga su Kobi Vajt i Patrik Viliajms postigli po 20. Dramond je stao na devet poena i deset skokova.

 

 

 

Nagetsi su posle prve deonice imali minumalnu prednost 25:24. Onda je Jokić trojkom podigao navijače na noge, dao krila saigračima, pa je na kraju prvog poluvremena bilo 59:50. Kaldvel-Poup je vezao dve trojke na startu trećeg dela, "rešetali" su iz svih pozicija igrači Denvera, koji je na kraju treće četvrtine imao dvocifrenu prednost - 87:77. Nastavili su da “bombarduju” Bulse i bez problema rešili meč - 116:102.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

 

 

Što se Denvera tiče, ova ekipa sezonu počinje 25. oktobra duelom sa Los Aneđeles Lejkersima, timom koji su "počistili“ u finalu Zapadne konferencije u prethodnom plej-ofu. Do tada će u okviru pripremnih duela snage odmeriti još protiv Klipersa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31