• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2023

06:09

Čovek je zver! Maestralni Jokić demolirao Čikago (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

Čovek je zver! Maestralni Jokić demolirao Čikago (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić odigrao je još jednu briljantnu partiju, a Denver je opet pobedio, ovog puta je protiv Nagetsa nemoćan bio Čikago - 123:101.

Ekipa iz Kolorada posle sedam mečeva na početku šampionata ima skor 6-1 i prvo mesto na Zapadu. Nikola Jokić je opet bio maestralan,  meč je okončao sa 28 poena, 16 skokova, devet asistencija i tri ukradene lopte za nešto više od 33 minuta koliko je proveo u igri. 

Džamal Marej nije mogao da pomogne Srbinu zbog povrede desne noge, ali jeste Majkl Porter Džunior, koji je imao 27 poena, šest skokova, dve asistencije, dve blokade uz pet trojki iz deset pokušaja. Eron Gordon je dodao 15 poena i 12 uhvaćenih lopti,  dok je Redži Džekson imao 16 poena.

Nikola Vučević je bio najbolji u redovima Čikaga sa 19 i 7 uhvaćenih lopti, dok je Demar Derouzen ubacio 17.

 

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

Denver tokom prvog dela meča je imao prednost ali nije uspeo da se "odlepi", dok su se u nastavku jedna i druga ekipa raspucale pa je posle prvog poluvremena rezultat bio 53:51. 

Nagetsi su se razgoropadili tokom drugog poluvremena. Nikola Jokić je ubacio u šestu brzinu i uz pomoć Redžija Džeksona doneo Denveru sjajnu porednost, a on je pred poslednju deonicu imao 24 poena. Nagetsi su stekli dvocifreno vođstvo, pa Bulsi višu nisu imali priliku nešto konkretnije u meču da urade. Meloun je mogao do kraja da odmori nosice igre, srpski košarkaš se ponovo vratio na teren kako bi stavio tačku na meč. 

Nagetsi sledeći meč igraju u noći između ponedeljka i utorka protiv Nju Orleansa, a zatim sledi derbi protiv Golden Stejta. 

 

 

Atlanta je pobedila Nju Orleans 123:105, a Trej Jang obeležio je susret sa 22 poena i 12 asistencija, dok je Džejlen Džonson ubacio 21 poen. Kapiten srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović nije imao veče za pamćenje. Odigrao je nešto manje od 21 minuta, ubacio 10 poena uz pet skokova i dve asistencije. 

Orlando je na svom terenu savladao Los Anđeles Lejkerse sa 120:101.  Franc Vagner je briljirao sa 26 poena, dok je poen manje ubacio Paol Banker, a imao je i 10 asistencija. Lejkerse je predvodio Entoni Dejvis sa 28 poena i 13 skokova, Lebron Džejms je za 35 minuta na terenu imao 24 poena, dok je Ostin Rivs dopisao četiri manje.

 

NBA LIGA

Indijana – Šarlot 124:125

Nju Orleans – Atlanta Hoks 105:123

Orlando – LA Lejkers 120:101

Bruklin – Boston 114:124

Hjuston – Sakramento 107:89

Minesota – Juta 123:95

Denver – Čikago 123:101

 

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija