• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2023

09:23

Carski! Ova Jokićeva izjava stoji na ulazu škole u SAD! (FOTO)

Tanjug

NBA

Carski! Ova Jokićeva izjava stoji na ulazu škole u SAD! (FOTO)

Podeli vest

Izjave i mudrosti srpskog košarkaškog asa Nikole Jokića se prepričavaju se iz dana u dan širom sveta, a jedna škola u SAD odlučila je da ode korak dalje i jednu od njegovih izjava postavi na ulaz škole kako bi dodatno motivisala đake.

Jedna osnovna škola u Koloradu postavila je zanimljiv natpis na ulaz, a fotografija istog postala je viralna jer je to zapravo misao zvezde Denver Nagetsa, Nikole Jokića. 

Jokićeva mudrost, odnosno citat koji krasi travnjak ispred pomenute obrazovne ustanove glasi: 

- Asistencija čini dvoje ljudi srećnim - u potpisu Nikola Jokić.

 

Fotografiju iz osnovne škole "Governor's Ranch Elementary" na društvenim mrežama podelio je novinar Nagetsa Harison Vind uz zanimljiv komentar.

- Svoju buduću decu ću slati ovde u školu!

Srpski košarkaš je minule sezone vodio Denver do titule u NBA ligi, a  novu je otvorio po običaju superiorno i pokazao da se Nagetsi nalaze u užem izboru za osvajanje novog prstena!

Ostvario je Jokić na svakom meču dabl-dabl, a nekoliko puta mu je samo jedna asistencija falila da kompletira tripl-dabl.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija