• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

05:53

Katastrofa! Tripl-dabl nestvarnog Jokića nije bio dovoljan Denveru (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Katastrofa! Tripl-dabl nestvarnog Jokića nije bio dovoljan Denveru (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na gostovanju od Hjustona 107:104 ikao je Nikola Jokić odigrao još jednu neverovatnu utakmicu.

Nagetsima je ovo tek drugi poraz u sezoni, dok je srpski centar stigao do 109. tripl-dabl u karijeri. Utakmicu je završio sa 36 poena, 21 skokom i 11 asistencija, iz igre je šutirao 13/26.

Pored raspoloženog Jokića, Porter je ubacio 25, Gordon 16, Džekson 14 i Kaldvel Poup pet. U pobedničkpoj ekipi Vanvlit bio najefikasniji sa 26, Šengon je dodao 23 uz osam skokova i pet asistencija, dok je Grin ubacio 15.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Jokić je od prvog minita ubacio u šestu brzinu pa je do poluvremena imao  21 poen, dok su Nagetsi vodili 50:46. Međutim, u nastavku je Hjuston zaigrao mnogo bolje, posebno  Fred Vanvlit i Alperen Šengon. Roketsi su preokrenuli rezultat početkom poslednje deonice, a sredinom i poveli sa maksimalnih deset poena prednosti (98:88).

Pokušao je do kraja Jokić da spasi Denver, ali to nije bilo dovoljno osim da uvede utakmicu u neizvesnu završnicu. Imao je priliku da trojkom da obezbedi produžetak, ali kada je bilo najpotrebnije lošta nije htela u koš. 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Roketsi su upisali šestu pobedu zaredom i sada imaju skor 6-3, dok su Nagetsi upisali tek drugi poraz u sezoni i sada su na skoru 8-2.

 

 

 

 

 

 

Dalas je pobedio Nju Orleans 136:124, pa se izjednačio sa Denverom na ligaškoj tabeli. Luka Dončić je meč završio sa 30 poena i devet asistencija, dok je Kajri Irving ubacio 35 poena. Doskorašnji košarkaš Partizana Dante Egzum na parketu je proveo 13 minuta i na kraju imao učinak od šest poena i po jednim skokom i asistencijom.U redovima Pelikansa Brendon Ingram je imao 20 poena, dok je Zajon Vilijamson ubacio dva poena manje. 

Majami je  savladao Sparse 118:113, a srpski košarkaš u redovima Hita Nikola Jović ostao je na klupi.

 

 

 

NBA LIGA 

Njujork Niks - Šarlot 129:107

Bruklin - Vašington 102:94

LA Klipers - Memfis 101:105

Filadelfija - Indijana 137:126

Čikago - Detroit 119:108

Nju Orleans - Dalas 124:136

San Antonio - Majami 113:118

Finiks - Oklahoma 99:111

Golden Stejt - Minesota

LA Lejkers - Portland 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija