• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Darko Rajaković toronto reptors

14.11.2023

07:29

Amerika bruji o Srbinu! Rajakovićevi Reptorsi serijom 21:1 srušili Vizardse (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Amerika bruji o Srbinu! Rajakovićevi Reptorsi serijom 21:1 srušili Vizardse (VIDEO)

Podeli vest

Toronto Reptorsi, koje sa klupe predvodi naš trener Darko Rajaković, pobedili su Vašington 111:107 i upisali treću pobedu u poslednja četiri meča.

Kada ne igra Nikola Jokić, tu je Darko Rajaković! Vizardsi su poluvremenu imali 19 poena prednosti, početkom treće deonice čak 23, a onda su se raspali. Na skoro osam minuta pre kraja utakmice vodio je Vašington 106:90, a onda je stao.  Toronro je napravio seriju 21:1 i uspeo da slavi sa 111:107.

Paskal Sijakam bio je najbolji u pobedničkom sastavu, ubacio je 39 poena, uhvatio 11 lopti i podelio sedam asistencija. Pomogli su mu Skoti Barns sa 19 koševa, odnosno Jakob Peltl sa 13.  U poražem timu najefikasniji bio je Kajl Kuzma s 34 poena, pratili su ga Danijel Gaford i Džordan Pul sa po 14.

 

 


Seltiksi su do osme pobede došli protiv Niksa 114:98. Džejson Tejtum je bio najraspoložemniji sa 35 poena, Džejlen Braun je dodao 22, a Kristaps Porzingis 21. Kod Niksa najviše je ubacio Džejlen Branson - 26, podršku je imao u Džilijusu Rendlu sa 25 poena. 

Milvoki Baksi savladali su Čikago 118:109. Janis Adetokunbo je brojao do 35, na šta je dodao 11 skokova, Bobi Portis je dodao 19 koševa, dok je 12 imao Demijen Lilard. Nikola Vučević s dabl-dabl učinkom od 26 poena i 12 skokova bio je najbolji kod Bulsa, Zek Lavin dodao je 20 poena.

Sakramento Kingsi  slavili SU sa 132:120 protiv Klivlenda. Najbolji je bio DeAron Foks sa 28, Kigen Mari ubacio je 25, Damantas Sabonis 23, a Kevin Herter 20.  Donovan Mičel sa 22 koša najbolji je bio u poraženom sastavu Kavalirsa.

NBA LIGA

Boston - Njujork 114:98
Toronto - Vašington 111:107
Milvoki - Čikago 118:109
Sakramento - Klivlend 132:120

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija